Sivut

tiistai 26. huhtikuuta 2016

Rajasaari ja porukkalenkkiäSunnuntaina (24.4) töissä tauolla ollessa ulkona oli aivan ihana ilma! aurinko paistoi ja teki niin kovasti mieli lähtä lenkkeilee.
Laitoin Hennalle viestiä ja kysyin jos hän lähtisi Rajasaareen puistoileen iltapäivällä. Henna oliki oikein sopivasti viemässä ystäväänsä juna-asemalle ja voisi sen jälkeen tulla puistoilemaan.
Puistoon suunnattiin klo. 16:45 ja parkkiksella autosta ylös noustessa rupesi taivaalta tihuttamaan vettä. Olin, että eeeeikä, ei voi olla totta. Nii meijä tuuria. Järkkäriki oli mukana. Mietein pariin otteeseen uskallanko ottaa sitä ollenkaan mukaan, mutta kyllä se vain matkaan lähti, vaikkakaan ei kovin usein uskaltanu sitä ulkoilmalle näyttää.

Portista sisään ja koirat vapaina rallittelemaa. Ei menny kauaa ko Riimi huomas ihanan meren ja suuntasi uimaan. Pienihullu vesipeto.
Reina oli kovasti kasonnu ja ääntäki lähti :--D Riimi oli innoissaan uusista koirakamuista. Ilmasta huolimatta puistossa riitti ihmisiä ja koiria. Parhaaks juoksukaveriks valikoitui valkoinenpaimenkoira, jonka kans oli myös kiva polskia vedessä.

Reilu tunteroinen ehittiin puistoilla, kunnes alko vettä satamaa ihan kaatamalla. Suunnattii autoille ja kyytille hyppäs likainen, mutta onnellinen koira.

Lauma oli päässy töideni aikana Markuksen kanssa lenkkeilemään, eli kyllä Reneä ja Roytakin oltiin muistettu.

Super isot kiitokset Hennalle ja koirille, Lunalle ja Reinalle puistoiluseurasta! toivotaan, että seuraavalla kerralla ilma olisi hieman parempi.

Illalla Roy pääsi vielä tokoilemaan. Treeneistä pyrin tekemään vielä tämän viikon aikana oman postauksen. On treenattu lauantaina, sunnuntaina, eilettäin ja huomennakin. Näillä näkymin tulevana lauantainakin tulee olemaan vielä treenit.Aikaa sitte sovittu porukkalenkki koitti tänään! päivällä ensin lauman kans tunteroisen remmilenkki, Roy tarhaan, Rene ja Riimi autoon, napattiin Eve ja Kulo-labbis kyytiin ja suunnattiin Kirkkonummelle, jossa meitä vastassa oli Silja ja hänen ihana laumansa ♥


Auto jätettiin parkkiin ja käppäiltiin lähipelloille. Koirat irti ja riemu alkoi. Pelloilla koirat kirmaili keskenään, Riimi kovasti yritti pysyä Kinan ja Jenin rallitteluleikissä mukana. Rene keskitty suurimmaks osaks lenkin ihaniin hajuihin, Kulo pentunen tipsutteli immeisten lähettyvillä ja Lumo meni nätisti remmissä. Koirat tuli keskenään erittäin hyvin juttuun.

Pelloilta mentiin metsän uumeniin. Miten täydelliset lenkkimaastot. Tulee ihan Pohjanmaa mieleen.

Parin tunnin lenkki heitettiin ja nopeesti aika meniki höpötellessä! ilma oli synkkä ja pilvinen, mutta ei satanu. Autolle päästessä alkoi satamaan ihan kunnolla vettä, mutta sehän ei haitannu enää yhtää.
Sanottii heipat Siljalle ja tyttösille, ajettiin mäkkäriin syöpöttelemää, nakattii Eve ja pentunen kotiin ja suunnattiin omaan kämppään. Rene ja Riimi sai käyä suihkussa. Riimi varsinki oli taasen oikein hehkeän näköinen. Lenkilläki huomas, että missä vettä, siellä Riimi :'D voi Miimiiii.

(c) Silja

Ilta on menny oikein lepposasti kotosalla oleskellen. On nukuttu päikkärit ja käyty iltalenkillä lauman kans. Tyytyväistä porukkaa näyttäs sisällä olevan, just syöty iltapalat ja kohta painutaa pehkuihin.


1 kommentti: