Sivut

maanantai 16. toukokuuta 2016

Agility vienyt sydämen


Viime viikon (9.5.-15.5) kuulumiset ja hitusen myös alkavasta viikosta kuulumisia.Maanantaina (9.5) töiden jälkeen lauman kans lenkkiä. Illalla klo. 20:30-22 agin omatoimitreenit Niinulla. Tehtiin aika helpohko rata, jossa pystyi tekemää monta eri sorttista ja lyhyttä ratasuoritusta, sekä keppejä eri kulmilta.

Takaaleikkaukset onnistuu ihan älyttömän hyvin putkelle! näitä lisää, nii saadaan takaaleikkauksista varmemmat. Keppejä tehtiin eri kulmista ja vitsit mikä herra!! ihan älyttömän hyvin. Toki tuli myös virheitä, jossa Rene oiko kepit alussa, mutta loppukepit meni joka kerta ihan mahtavasti. Olin nii fiiliksissä, että Rene on nyt ilmotettu ekoihin VIRALLISIIN agikisoihin, jotka on tällä viikolla lauantaina Raahessa. 2x 1luokan agirataa mennää tekemää. Harmiksemme hyppyrata oli vasta sunnuntaina, jolloin maalta jo lähdemme ajeleen takasi Espooseen.Tiistaina (10.5) perus remmilenkkiä kera lauman, sekä Riimi korkkas karva-kavereissa keikkailun Espoon vanhainkodissa. Miten mukavaa tuo keikkailu onkaan.

Keskiviikkona (11.5) vapaapäivä! lauman kans heti aamupäivällä pitkää lenkkiä, kotipihalla pientä tokoilua ja koirie harjausta. Roylla ja Riimillä lähtee ihan hirveesti nyt karvaa.

Iltapäivällä Riimi pääs viikkoryhmään treenaamaan. Neidin hot spot on parantunu tosi hyvin, eikä enää lääkkeitä syyä, joten aivan hyvin pystyttiin jatkaan taas treenien merkeissä.
Mari oli tehny tosi kivan radan ja Riimi toimi ko unelma. Enää vain kepit kuntoon ja Marin sanoin virallisiin korkkaamaa hyppyratoja. ;)

Keppejä treenaillaanki sitte taas reilu kuukausi hyvässä opissa heinäkuun ajan. Täytyy yrittää, jos jo ennen sitä tekis seuran ulkokentällä jotain pientä keppien suhteen.

 
Torstaina (12.5) päivällä kämpän siivousta, koirie kans lenkkiä ja rennosti ottoa. Iltapäivällä käytii hakee 2kpl nahkasia mekanismituoleja ja mentiin Selloon juhlistaan vuosipäiväämme miehen kanssa syöden herkkuateriat ravintolasa.

Illalla klo. 22 aikoina Eve tuli meille ja lähettii koko lauman voimin rullaluisteleen. Evellä Riimi ja itellä Roy ja Rene.
Nyt oli tarkotus mennä rullaileen lähelle seuramme ulkokenttää. Matkan varrella tuli vastaan soratie. Koirat meni nätisti sivulla ja kävelin luistimilla tien piennarta. Alamäessä yhtäkkiä vauhti kiihtyi, kaaduin pepulleen ja nilkasta kuulu kamala naksahus.
Samantien kipua alkoi tuntumaan vasemmassa nilkassa. Pelkäsin pahinta, eli tottakai murtumaa. Minulla ku on aiemminki murtunu jalat..
Jatkettiin rullaillen noin kilometri eteenpäin ja lähimpään pysäkkiin mentiin istumaa. Kipu oli aikalailla sietämätöntä. Markus nouti meijät pysäkiltä ja kotona luistimet pois jalasta.
Evelle heipat ja pahoittelut lenkin aikana tapahtuneesta onnettomuudesta :D noo mut onneks me ees reilu 5km:n lenkki saatiin tehtyä.

Yö meni tuskaillen. Jalkaa jomotti ihan älyttömästi ja turvotusta oli ilmassa. Markus sano, että pyörein koko yön sängysä ja puhuin myös unisaa. Olin selittäny pikkusiskolle kui mun nilkkaan sattuu ja mitä tapahtui :DPerjantaina (13.5) aamupäivällä lyhkäsempi remmilenkki lauman kans. Normaalisti 20min lenkkiin meni tällä kertaa 45min kipeän jalan vuoksi. Lenkin jälkeen annoin koirie juosta enimmät virrat kotipihalla. On se onni tämmösesä tilanteesa omistaa aidattu piha.

Päivällä lääkäriin ja lääkäri lähetti suoraa jalan nähtyä röntgeniin. Olin tyylii käet ristisä ja toivoin, ettei murtumaa olisi. Kuvien jälkeen takasi lääkärille ja mikä onni, ei näkyny murtumaa!! mutta.. lääkäri epäili, että mulla on venähtäny aika pahasti nivelsiteet. Parantumiseen voi mennä jopa 4vkoa. Jalkaan tukisidos päivittäin, kipulääkettä ja lepoa.

Iltapäivällä oli Espoossa agiepikset ja harmittelin kovasti ku ei päästä rataa juoksemaa. Ihana Eve kuitenki päätti, että juoksee maximölleissä 4krt. Eli Renen kans 2starttia ja oman koiran, Riskin kans myös 2starttia.Epikset alkoi klo. 18 aikoina. Rene ekana alottamasa maximöllien radan ja Riski viidentenä. Ekalta startilta -5virhepistettä, sillä Eve ei muistanu sanua Renelle A-esteen kohalla "siinä"-käskyä ja Rene juoksi makosasti kontaktin yli.
Toisella startilla kaikki sujui paljon paremmin! Rene teki nollaradan Even kans ja sijottui toiseksi (2.) ♥ huikee tiimi. Rene kuunteli hirmu hyvin Eveä ja kuvitelkaa, näissä epiksissä Eve ohjas Reneä ekan kerran.

Kyllä minä sain mammana olla ylpeä koirastani.Lauantaina uudestaan agiepiksiin, Vantaalle! tällä kertaa epiksiin sai vain maxit osallistua. Mölleihin oli ilmottautunu n. 30kpl koiria.

Rata oli vaikeampi möllirata mitä Espoon epiksissä ja tällä kertaa ei ollu agirata, vaan hyppyrata.

Eve osallistui taasen kahden koiran voimin. Epikset järkättiin Vantaan Kivistössä, Agility Akatemiassa. Halli oli todennäkösesti entinen kasvihuone? ja koska valoa tuli joka puolelta, videokin suurimmaks vain tummaa katseltavaa.

Video otettu ekalta startilta, josta ei tullu nollarataa, eikä muute tullu toiselta startiltakaa :D
Rene tuli kattomaa yhessä välissä missä mamma on ja muutenki komensi heti Eveä, jos Eve oli ohjauksesa myöhässä.
Joskus näinki, eli ei sijoitusta eikä nollaratoja. Nii ja Rene kävi ihan kuumana :--DEpisten jälkeen kotiin, valmistautumista ja iltaa istuun entisen työkaverin kämpille. Keskustaan ei pitäny lähtä, mutta nii vain sinne suunnattiin ja aamuyöstä kotona.

Sunnuntaina oliki melkei koko päivän ihan hirvee olotila. Koirat lenkitettiin, mutta muuten kyyhötettiin vain sisätiloissa.

Tänään, maanantaina (16.5) vika saikkupäivä. 1,5h lenkki käyty lauman kans ja puistoiltu. Kerranki puistossa oli mukavaa paini- ja juoksuseuraa. Kotona pyykkien pesua ja siivousta.

Jalka on edelleen pois pelistä. Tasasella maalla kävely onnistuu jo hyvin, mutta esim portaat, ylä- ja alamäet tuottaa tuskaa. Oon koittanu ottaa myös juoksuaskelia, mutta ei juoksemisesta tuu mitään. Jalka pettää heti alta.
Tämän viikon agitreenit jää siis tauolle. Ei tänää, eikä keskiviikkona agitreenejä ja harmitus on suuri. Keskiviikkona mennää kuitenki seuran ulkokentälle rally-tokoileen pariks tunniks Renen ja Riimin kans, joten vähä edes jotai kivaa tekemistä tiedossa.

Tulevana torstaina lähto maalle klo. 15:30 Pasilan juna-asemalta. Rene ja Riimi lähtee junailemaan. Roy tulee Markuksen mukana perjantaina yöllä.

Lauantaina olis ne ekat viraliset agikisat Raahessa. Saapa ny nähä ehtiikö jalka yhtään parantua niin, että sillä vois edes vähä aikaa juosta. Pahoin pelkään.

Seuraava postaus tulossa ens viikolla ja silloin kuulette päästiinkö me agikisaamaan ja mitä kivaa me maalla tehtiinkään. :)

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo kullankeltainen kaveri! Minkä rotuinen? Ja hienolta näyttää teidän meno, tsemppiä jatkoon! Terv. Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kullankeltainen? :D tarkotakko Reneä? Renessä 50% tolleria, 25% sammaria ja 25% pkcollieta. Kiitoss :3

   Poista
 2. Auts! Olipa sulla epäonnea rullaluistimien kanssa, koita nyt vaan malttaa parantaa se jalka rauhassa kuntoon ettei mene vielä pahemmin rikki! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii oli..
   Onneks nyt jo parempi, vaikka ei vieläkää kunnosa :D

   Poista