Sivut

keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Agitreenejä, Tokoa ja Rally-Toko kisat
Maanantaina (2.5) aamuvuoron jälkeen suoraa Riimin kans eläinlääkäriin hot spotin takia. Kyllä, luit oikein, meijä Miimiltä löytyi sunnuntaina pepun alueelta, karvan alta märkivän näköinen iho..

Hot spotista tulen kertomaan erillisen postauksen, mutta koko viime viikon Riimi oli saikulla ja treenit peruuntui neidin osalta täysin.

Eläinlääkäristä lauman kans lenkille ja illalla oliki Renellä ohjatut agitreenit Niinulassa. Olin ostanu Riimillekki treenivuoron, mutta Rene sai sitte kahen koiran eestä treenata ihan kunnolla.

Satu oli tehny KERRANKI tosi helpon oloisen radan.. :D ei ollut takaakiertoja ja kerranki sai mennä melkei jatkuvasti suoraa. Satu halus nähä miten ollaan edistytty talvikaudella ja päätti tehdä hiema helpomman radan, jossa saa painella täysiä menemää.
Ekassa osassa otettiin rataa, kepit meni ihan hirmu hyvin ja takaaleikkauksiin olen erittäin tyytyväinen! takaaleikkauksisa meillä on ollu iso ongelma ja en oo vaa uskaltanu niitä tehä ku jatkuvasti menny iha plörinäks. Nyt kuitenki päätin, että en luovuta ja suoritan kympillä koiran kans takaaleikkaukset ja nii myös tehtiin. Ihan huikee Renttu.

Rene sai käy välissä taukoileen ja seuraavassa osassa keskityttiin keinuun. Koira oli jo aika loppu, joten jotain vähä helpompaa ja ei mitää kauheeta kaahotusta. Keinu menee tosi kivasti, mutta Satu toivois että Rene tuli keinulla enemmän eteenpäin, eikä jäis nii taakse. Nyt haettiin sitä, että Rene tulis mahollisimman eteen, ainaki niin eteen että etutassut osuu jo kontaktipinnalle. Treeni meni hyvin. Video kertoo enemmän ku tuhat sanaa.

Vielä kerran täytyy kehua, että miten huiput treenit olikaan! kyl tää agi on vaa nii vieny meijä sydämmet ♥
Tiistaina aamupäivällä lauman kans lenkkiä ja iltavuoroon töihin.
Iltavuoron jälkeen oltii sovittu Even kans, että nyt lähtää taas iltasella rullaluisteleen ja nii myös tehtiin. Klo. 22 jälkeen suunnattiin lenkille Rene ja Roy mukana. Riimi sai jäädä Markuksen kans kotiin ja kävi pienemmän iltalenkin kävellen.

Pari pupusta nähtiin lenkin aikana ja koiriaki tuli vastaan. Oon mä vaa nii onnellinen, että koirat pysy rullienki alla hanskassa.

Reilu 7km lenkki tuli nytki heitettyä ja koirat kotona tyytyväisiä :)

Keskiviikkona (4.5) aamuvuoron jälkeen hain Markuksen ja Riimin töistä ja suunnattiin Nurmijärvelle hakemaa lasivitriiniä. Hakureissulta kotiin, lauman kans lenkki ja Renen kans suunnattii Niinulaan Marin valmennukseen. Rene tuuras Riimiä viikkoryhmässä.

Tehtiin rataharjoitusta ja eri putkilähetyksiä. Rata oli aikas simppeli, mutta sitte Mari keksiki meille vähä vaikeempaa tekemistä. Putki-hyppy-hyppy-putki ja ekan hypyn jälkeen Rene pinkas monta kertaa putkelle, joka oli toisen hypyn vieressä. Putkeenhan on aina paaaljo kivempi mennä ku hypylle ;) pari onnistumista ja siihen oli hyvä lopettaa.

Helatorstaina aamuvuorossa, Markus ja Rene haki minut töistä klo. 14:30 aikoina ja suunnattii samantien Vihtiin Rally-Toko kisoihin.
Edeltävänä päivänä sain soiton töihin ja meille oli varasijoilta paikka tarjolla, jonka tottakai otin vastaan.

Sää suosi koko viime viikon ja kisakentälläki oli "hieman" kuuma :D osallistujia oli n. 30-40kpl, tuomarina Hannele Pirttimaa ja radalla 15 suorituskylttiä. Rata vaikutti aika jäykältä ja pitkäveteiseltä. Monelta koiralta loppu innostus ja todennäkösesti myös helle oli yks iso syy siihen.

Rene meni omasta mielestä oikein mallikkaasti! meidän käännökset ei nyt ole mitään kovin kauniita, mutta ei sen nii väliä. Ison mokan tein heti kakkoskyltillä. Tuli jokin ajatuskatkos ja käskin Renen ekana sivulle istumaan, vaikka koiran ois pitäny tulla suoraa eteen istuun ja siittähän tuli heti -10pistettä. Joitaki miinuspisteitä en ymmärtäny ja alossa olen kuullut, että ei käännöksistäkään pitäs kovin sakottaa, mutta Hannele oli kyllä hyvin tarkka. Esim. 7kyltillä koira ensin istuu ja menee siittä mahan, nii siittäki saatiin -1 vinosuudesta, vaikka mun mielestä koira oli suorassa. -1 saatiin myös alussa, jossa tein jonku virheen itse? entiiä edes minkä :D ja melkein loppupäässä kyltti 12, jossa koira tulee ensin eteen istumaan ja oikealta sivulle. Siinä Renellä lähti -1 KONTROLLIN PUUTTEESTA ja sehän on tossa videollaki ihan jatkuvasti mukana ja pitää kontaktia yllä. Nooo, ehkä kaikkia ei pidäkään ymmärtää, mutta pistemäärä riitti kuitenkin siihen mitä on haettu, eli Rene sai RTK1 koulutustunnuksen!! :)Mietein eka pari kertaa, että riittäiskö tämä RTK1 jo meille ja kyllähä se riittäis. Nyt kuitenki menin ilmottaan Renen AVO-luokkaan Vantaalle ja tässä kuussa ekat kisat. :--D IIIKK.Rally-Toko kisoista kotiin, Roy autoon ja kohti Leppävaaran ulkokenttää. Roylla alko siis ulkotreenit nyt ja tästä lähtien joka torstai on herralla tokoa.

Markus ei lähteny enää tokoon mukaan, joten videota ei ole saatavilla. Kentälle mentäessä meillä oli ensin BH-kokeesta teoriaa, jonka jälkeen tehtiin eri suorituksia kokeeseen liittyen. Täytynee todeta, että huhheijaa ku BH-kokeessa on pitkä seuruukaavio!! Roy kuitenki oli hyvin mukana tekemisessä ja hyvällä vireellä. Oon kyl tyytyväine herraan.

Sekarotuisen kans voi myös suorittaa BH-kokeen, mutta ehkä mä en omia koiria sinne kokeeseen ole viemässä. Jos sitä sitte joskus puhtaan ottaa ja sen kans suorittaa kokeen ;)Perjantaina (6.5) viikon ainut vapaa töiden puolesta ja koirie kans nautittiin! käytii n. 5km lenkki ja lauma oli jo sillon iha kuollu. Ite oisin jaksanu vaikka kuuuii pitkän lenkin ihanasa paahteesa, mutta säälein koiria ja mentiin kotiin. Kotona lauma sai tarhaan kalkkunan kaulat popsittavaks.

Vapaalla myös grillattiin äitillä ekan kerran tänä vuonna ja koirat sai iltaruoaks makkaraa ja lihaa. Vähä erilaine ja mukava vapaapäivä.

Viikonloppu meniki sitte töiden merkeissä.

Tämä viikko on myös hurahtanu hirmu hyvin käyntiin. On käyty treeneissä ja tänäänki mennää treeneihin. Riimi voi jo paremmin, meillä on sohva ja ruokaryhmä vaihtanu osotetta ja uusia huonekaluja on haettu tilalle. Tästä lisää myöhemmin. Nyt nautitaan auringosta ja lämmöstä! loppuviikolla kylmenee ja sataa vettä.

2 kommenttia: