Sivut

lauantai 11. kesäkuuta 2016

Hylättyjen tulosten viikko
Tällä viikolla on kisattu, sekä treenattu ihan kiitettävästi.

Ajattelin tehä tällase pikapostauksen meidän tämän viikon kisoista.

Tiistaina (7.6) aamuvuoron jälkeen lauman kans pitkä remmilenkki, tavaroide pakkaus ja kohti Hurtta Areenaa Renen ja miehen kans.

Olin ilmonnu Renen agiradalle ja hyppyradalle, tuomarina Seppo Savikko. Agirata oli sisähallissa ja hyppyrata ulkokentällä.
Agirata vaikutti oikein kivalle, mutta keppikulma pelotti ja mönkäänhän se meniki. Kepeistä hylky. Rata meni muuten oikein loistavasti!! kontaktit oli ihan huikeet ja tällä kertaa ei keinuakaan tehty lennokkaasti. Vähä harmitti nuo kepit, mutta minkäs sille mahtaa.

Hyppyradalla päätin, että nyt valssaan hypyn jälkeen ja Rene saa tehä kepit avokulmasta. Mönkään meni jälleen kepit, hylky niistä..
Hyppyradalta suoraa juoksin kierroksisa käyvän koiran kans harjotuspaikalle, otin putken, valssasin ja avokulmasta kepit. Kepit teki puhtaasti.

Keppien kans tuntuu, että on nii tuuripeliä kisoissa. Lisää treeniä vaan nii eiköhä ne kepitki tehä joskus kisoissa puhtaasti. :)

Pääasia, että hyvä maku jäi kisojen jälkeen. Tottakai kepit haittaa, mutta koira teki muuten ihan loistavasti hommia. Rakas Renttu...♥

Tänään, lauantaina (11.6) viikon ainut vapaapäivä töiden puolesta. Aamupäivällä lauman kans lenkkiä, kotipihalla rallittelua, tavaroide pakkaus, Rene autoon ja suuntava Porvoon rallytokokisat.

Tuomarina Tiia Hämäläinen ja meidän toinen startti AVO-luokassa.

Rata vaikutti kivalle, mutta aika usea kohta jännitti, että miten menee ku ei oo yhtää treenattu.

Ennen kehään menua vinkupallo kainalossa ja Renen kans otettiin pari pätkää treeniä. Herra teki hirmu hyvin kaikki käännökset ja keskittyi.

Viimein meidän vuoro ja rata oliki aikalailla yhtä kaaosta. Rene rupes ennakoimaan ja tarjos makuuta. Todennäkösesti ku ei saa palkkaa nii rupee tarjoomaa muita liikkeitä?
Uusittiin kyltti 4 ja minä mokasin pahimman kerran. Vahingosa peruutin heti kaks askelta ja siittä rapsahtiki makosat -10pistettä, enkä tajunnu sitä ees korjata! aaaapuuva.
Kyltti 11, Renen rintamasuunta oli yli 90astetta ja siittä myös -10pistettä.
Loppurata meni ihan jees ja aikalailla puhtaasti.

Radan jälkeen kevythäkin luona odotti ihana vinkupallo. Otettiin ne liikkeet uusiks mistä isoimmat virheet tuli, Rene teki hienosti ja palkaks sai vinkupallon, sekä paaaljon lihapullia.

Tällä kertaa molemmilla oli hyvä fiilis. Rene tykkää tehä hommia kentällä.
Kisoja ei sais ikinä ottaa tosisaa, viime rallykisoisa otin itteeni hirveesti, mutta nyt hyvä fiilis säily ja meillä oli hauskaa.

Radan jälkeen pari ihmistä tuli kysymää, että mitä rotuja Renessä on ja saatiin hyvää palautetta todella ilosesta tekemisestä. :)

Tänää kisoista AVO 0

Kisojen jälkeen kotiin ja nyt ollaanki vain oltu. Reneäki on kovin väsyttäny ;)Tämän viikon treeneistä on tulosa todennäkösesti maanantaina postausta. On aksailtu ja oltu korrien tokotreenissä.

Ens viikolla on myös pari kisat ja treenit.


4 kommenttia:

 1. Harmi ettei kisoista isompaa menestystä tällä kertaa tullut, mutta ihana asenne teillä! Iloista tekemistä yhdessä! Kyllä tuolla asenteella alkavat varmasti palkintokaapitkin täyttyä jossain vaiheessa :) Tsemppiä treeneihin!

  VastaaPoista
 2. Oih, Rene tekee niin ihanalla asenteella ja iloisesti töitä! <3
  Nyt vain uudestaan kisaamaan niin varmasti alkaa menestystäkin tulemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Rene on kyllä hyvin innokas. On ihanaa omistaa koira, joka jaksaa ja tykkää tehä hommia. Koirasta on moneen <3

   Poista