Sivut

maanantai 20. kesäkuuta 2016

Rally-tokokisat Sievissä
Koirat lähti maalle lomaileen jo torstaina (16.6) miehen mukana ja voitte vaa kuvitella kui orpo olo mulla oli! onneks äippä ja siskot asuu nii lähellä, hakivat mut niille, katottii leffaa, saunottiin ja nukuin tyytyväisenä pikkusiskon vieresä.. :--D

Perjantaina aamuvuoron jälkeen pikkusiskon kans junalla Kokkolaan ja Kokkolasta autolla Kannukseen. Kannuksesa olin klo. 23 jälkeen ja ihanan ilone vastaanotto minua odottiki heti ovella.

Lauantaina (18.6) aamupäivällä herätyskello soi, aamupalaa nassuu, lauman lenkitys peltotiellä, tavaroide pakkaus, Rene autonkyyille ja suuntasimme Sieviin, rally-tokokisoihin.


(c) Hanna KankaanpääKlo. 13 alkoi rataantutustuminen AVO-luokalle ja pian oliki meidän vuoro.
Rene teki hirmu kivasti hommia, eikä muute ennakoinu nyt yhtään!! tästä lähtien täytynee muistaa, että ite ei saa olla tuppisuuna radalla, vaan herraa täytyy oikeesti tsempata. Se nimittäin toimi meillä ja eikös sitä sanota, että kolmas kerta toden sanoo? AVO-luokasta saatiin viimein hyväksytty tulos ♥

Minun moka tapahtu kyltillä 13, jossa koiran pitää ensin istua sivulla, pyörähys vasempaan ja käskin Renen vahingosa istumaa. Kyltti uusittiin ja se meniki hiema mönkään. Kyltiltä tuli siis uusimisesta ja väärin suoritetusta liikkeestä -13pistettä. Muuten rata meniki ihan kivasti. Pari -1virhepistettä lähti kylteiltä 4,7 ja 8.

Tuomarin kommentti ratasuorituksesta: "Kaunista, varmaa yhteistyötä =)"

Seuraavat rallykisat on elokuusa ja ne oiski sitte tuplakisat maalla.

6 kommenttia:

 1. ni paljo te ny sit saitte pisteitä yhteesä? t. utelias =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et tainnu kattoo videoo, nimittäi heti siinä alusa lukee. :)

   Poista
 2. kappas! katoin kyllä mut meni ihan ohi :D hyvät pisteet!

  VastaaPoista
 3. Teillähän meni oikein mainiosti, Rene kyllä tekee ihan huipusti töitä! <3
  Kohta teillä on jo RTK2 kädessä :)

  Itsekin kävin eilen ekassa AVO-luokan rally-tokokissassa oman pk. collieni Rikin kanssa. Meillä tuloksena oli 81p, eli hieman vähemmän kuin teillä. Olen tyytyväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle! :) RTK2 tulee meille riittämää. Voittajaluokkaan ei enää mennä.

   Hienosti teilläkin menny! Onnea :)

   Poista