Sivut

sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Rallytokokisat, parit ohjatut agitreenit & karva-kaverit keikkailua
Viikko taaksepäin, sunnuntaina (29.5) töiden jälkeen Markus tuli hakemaan mua aamuvuorosta Rene-koiruus kyyillä. Suuntasimme suoraa töistä Vantaalle rallytokokisoihin.

Mietein pitkän aikaa viititäänkö me enää RTK1-koulutustunnuksen saatua lähtä kokeileen AVO-luokkaa, mutta nii vaan kaverit sai mut yllytettyä ja ilmoa laittelin menemää.

Tuomarina toimi Kirsi Petäjä ja rataantutustumisen jälkeen mulla oli kiva fiilis radasta. Vaikka me ei paljoo oo rallytokoa treenattu nii mulla oli kuitenki luottavainen tunne Renestä.
Rene käytettiin pienellä lenkillä ja sen jälkeen otin nakit käteen ja ruettii tekemää niitä liikesuorituksia mitä radallaki on. Rene teki tosi kivasti.

Meidän vuoro läheni, mentiin radan lähettyville häiriöön ja Rene oli mainio. Se keskitty iha täysillä. Odotuspaikassa sai vielä namittaa koiraa, mutta eipä namit enää kelvannukkaa.. joku ihana tyttökoiruus oli kusassu odotuspaikkaan ja märkä läntti näky vain maassa. Rene nuuski hajua, nosti päätä, hiekkaa oli suussa ja herralla suu meni mite sattuu. Rene ei ollu tän jälkeen enää yhtää mukana. Se ois vain halunnu sitä hajua haistella ja namitki loppu. Perhana.

Meidän ratasuoritus näkyyki alla olevasta videosta. Ei se nii pahaa katottavaa ollukkaa mitä aluks pelkäsin. Oli sielä hyviäki suorituksia. Heti alussa Rene ennakoi ja meni maate pariin otteeseen, vaikka ois pitäny jäähä istumaa. Kaks uusimista meni heti siinä ja ei muute oo vielä ikää enne näitä kisoja uusittu liikkeitä!! Houkutus jännitti, mutta jeee, se meniki oikein hyvin. Pyörähdyksesä sitte mokattiin ja pahemman kerran.. Rene yritti lähtä houkutuksessa olevan pallon luo, mutta luojan kiitos ei menny nii kauas. Minä tyhmänä yritin vielä uudestaan tehdä pyörähysliikkeen, vaikka oltiin jo kaks kertaa uusittu. Tästä sitte sateliki miinuspisteitä. Estehyppy oli ihana ja Rene oli hypyn jälkeen, että: "mihin sitte, minne minne?" ja ihmetteli vähä missä ne muut hypyt on xD häntä heiluen loppuun asti tehtiin rata ja siittä oon ylpeä.
Radan jälkeen tein Renen kans vielä pari liikettä, jotka vaikutti radalla vaikeilta. Kentän ulkopuolella ei mitään ongelmaa liikkeissä, koira teki kivasti ja sai super palkan.
Tottakai mua harmitti, ihan hirveesti, mutta täytyy miettiä niin että eipä me rallya oo paljo tehtykkää. Kotona ei yhtään ja yhen käen sormin pystyy laskemaa meijä rallytreenit ohjatuissa. Paljo on myös ohjaajasta kiinni mite paljo niitä miinuspisteitä satelee, mutta näistä oppii.

Pistetaulukkoa menin kattomaa ja pari muutaki uroksen omistajaa sano, että siinä odotuspaikassa oli jonku nartun pissat ja heidä pojatki meni siittä ihan sekaste. Ikävää.. :<

Tuloksena siis AVO 0 (64p.)

Tuomarin kommentti: "Todella taitava koirakko, vähän levotonta ja teknisiä virheitä".

Tästä ei lannistuttu, vaan nyt on jo parit kisat tiedossa! seuraavat ois 11.6 Porvoossa ja 18.6. Sievissä.

Maanantaina (30.5) aamuvuoron jälkeen lauman kans remmilenkille ja kotipihalla rallittelua. Illalla oliki sitte talvikauden vikat ohjatut agitreenit Niinulassa Renen osalta. Riimi jatkaa yhä Niinulla.

Treenit oli mitä mainioimmat! Ei mitään valittamista. Koira teki täysillä ja oli ihan loistava. Takaaleikkauksia sais vähä enempi treenata, mutta muuten meniki niiiii kivasti. Kepeillä ei mitään virheitä, kattokaa tota keinua ja ooooh. Video kertooki sitte enemmän.Tiistaina hellettä pukkas ja työporukan kans virkityspäivä Kaisankodissa. Ihan mahti hyvää lounasta ja ohjattu frisbeegolf kruunasi kaiken. Ikää aiemmin ei oo frisbeegolfia kokeiltu, mutta vitsit mite kivaa hommaa se onkaa. Täytynee lähtä kokeilee joku päivä johki tähä lähelle eri ratoja.Keskiviikkona töiden jälkeen lauman lenkitys, Riimi autonkyyille ja suunnattii Helsinkiin tuomarinkartanon vinttikoiraradalle, jossa oli järkätty Team Rokka-tapahtuma.

Team Rokka näi lyhyesti sanottuna on norsujen salametsästystä vastaan taisteleva koirankoulutusorganisaatio.

Tapahtumassa Karva-Kavereille oli oma paikka missä otettiin vastaan rapsuttajia. Riimi keikkaili reilu tunteroisen, jonka jälkeen liivit pois päältä, syötii grillimakkaraa ja odoteltiin omaa vuorua guruklinikalle. Olin ilmonnu Riimin Nose Work ryhmään, jossa opeteltiin koiralle alkeita.
Riimi oppi todella nopeaa! eucalyptus löyty hetkessä ja kertaakaan ei menny väärälle laatikolle. Ohjaaja sano, että tää koira pääsis varmasti pitkälle. Todella hyvä nenänkäyttö.

Oonki katellu maalta nose work kursseja, jota Roy pääsis kokeileen. Täytynee miettiä, jos ilmottas sit Riiminki sinne samalla :P

Torstaina aamuvuoro ja iltapäivällä toko- ja agitreenit.

Ajettiin Leppävaaran urheilupuiston parkkikselle, jossa on aina tosi paljo porukkaa ja hyvää häiriötä. Pidettiin siinä lähettyvillä tokoporukan kans BH-kokeen kaupunkiosuus. Kati kouluttamassa. Royn kans ehittiin tehä henkilöryhmä, miten reagoi pyörään, miten juokseviin ja käveleviin ihmisiin lähellä ja mitä mieltä ko ympärillä paljon ihmisiä. Roy läpäs testin kiitettävästi ja kehut saatiin Katilta. Ei kuulemma paljoo koira välitä ulkopuolella olevasta hälinästä ja häiriöstä.

BH-kokeessa ehittiin olla mukana vain 40min ajan, kunnes oli pakko kiirehtiä ulkokentälle aksatreeneihin. Roy lähti myös mukaan odotteleen Renen treenien ajan. Meillä alko nyt kesäkausi ja ekat ohjatut agitreenit Leppävaaran ulkokentällä tänä kesänä. Kouluttajana Marjo Korander-Taavitsainen.Ilma ei oikein suosinu. Vettä satoi kaatamalla yhessä vaiheessa ja me kaikki oltiin iha litimärkiä. Kylläpäs sitä oliki tottunu hyvään. Lämmin sisähalli ois ollu nytki oikein bueno.

Marjo oli tehny meille oikein kivaisan radan ja Rene teki täysillä hommia. Näissä treeneissä ei kuitenkaan kepeissä ollu kehuttavaa.. rytmi on kuulemma hyvä, mutta huomaa, että ei olla vielä pitkään 12keppiä tehty. Verkot oli vielä pari viikkoa sitte alussa ja lopussa apuna. Maanantaina kepit meni niiiiin kivasti ja nyt iha plörinäks. Onnistumiseen oli hyvä lopettaa treeni ja tietääpä nyt mitä on treenattava lisää.Perjantaina aamupäivällä lauman kans lenkki ja ilta meniki töissä.
Eilen, lauantaina (4.6) aamuvuoron jälkeen lauman kans lenkki ja äitille kyläilee. Pikkusiskojen todistuksia kattomaa, saunomista ja pelailua. Oikein kivaisa ilta.

Tänää vapaapäivä, pitsan tekoa kotona ja klo. 14 lähettii Riimin kans karva-kaverit keikkailee. Keikkapaikka oli todella kiva. Riimi nautti rapsutuksista ja haleista. Tää on kyl nii meijä juttu!
Keikkailun jälkeen Riimi kotiin ja suunnattii Markuksen kans Selloon shoppailee. Löyty paaaaljon kesävaatteita ja jeeee, oli vaa nii kivaa. Jäätelöitte jälkeen kotiin ja nyt on vain rennosti otettu.

2 kommenttia:

 1. Me tullaan kans Sieviin, Nalan ilmon jouduin perua, kun on doupattu enkä oo vielä päättäny lähenkö anomaan poikkeuslupaa ja siirtoa EJ-rekisteriin. Molemmilta puuttuu enää yhdet hyväksytyt RTK2-koularista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoo! Sievissä sit nähää :) voijaa kuvata molempien suoritukset.
   Miksi on doupattu? :0

   Poista