Sivut

maanantai 1. elokuuta 2016

Hei me aksataan!
Parin viikon ajalta jälleen treenikuulumiset...

Hellettä on riittäny, mutta ei valiteta. Maanantaisin menty kentälle rataa rakentaan klo. 9 jälkeen ja pois kentältä oltu klo. 12 aikoina. Koko lauman oon raahannu treeneihin mukaan, jopa Royn, jonka kans ei olla tehty mitään ihmeitä. Herra päässy kuitenki lämppärilenkeille mukaan ja eipähän oo joutunu kotiin yksin jäämään.


Rata 18.7

Maanantaina (18.7) treenit oli opettavaiset ja kivat. Riimillä oli virtaa ko pienessä kylässä ja varmaan ekan kerran elämän aikana pinko välillä minne lystää :--D noo, neidillä oli ainaski hauskaa. Riimi pääs myös treenaa keinua yksittäisenä esteenä. Keinu on hirmu pelottava, mutta jo toisen kerran jälkeen keinu suoritetaan paaaljo reippaammin. Riimi ei välitä äänestä, vaan liike on pahempi. Renellä oli taasen just se ääni pahempi ku liike.
Kentällä oleva keinu on hiuka huono sen liukkauden vuoks ja kaikkein parhain ois semmone, jota sais laskettua matalemmaks.

Rene teki treeneissä ihanan varmasti. Minä itte olin jälleen myöhässä ja rytmitys välillä ihan hukassa. Koirassa riitti potkua.


Rata 25.7

Maanantaina (25.7) lauma autoon ja suunnattiin ekana Royn kans eläinlääkäriin. Roylla ku oli se korvatulehdus, korvatippoja oltiin laitettu 10pvä ja maanantaina oli kontrolliaika. Ilosia uutisia kuultiin, nimittäin korvat oli nyt erittäin siistit ja ei enään mitään tulehdusta! :)
Eläinlääkäristä aksakentälle. Viimeiset tämän kesän agitreenit, tällä treeniporukalla ja tässä kentässä. Hiema haikeaa.

Radalla oli omat haasteensa, mutta niistä suoriuduttii kunnialla.
Riimillä oli jälleen rallattelupäivä.. neiti oli tehny juoksuja jo sen pari kolme viikkua ja tälle rallattelullekin löytyi treeneistä seuraavana päivänä vihdoin se ainut ja oikea syy.. JUOKSUT. Elikkäs neiti alotti juoksunsa vihoi ja viimein tiistaina (26.7)

Renttu oli treeneissä pätevä! 6-7 esteväli tuotti vaikeuksia molemmille, mutta niistä selvittiin.

  
KAIKKI agikuvat (c) Mirka N


Riimi on käyny myös Leenan ohjaamalla keppikurssilla.

Neiti on parantanu suoritustaan huimasti! joka treeneissä aina vain paranee. Video kertookin enemmän kuin tuhat sanaa.

Nyt kesäloman aikana on hyvä kotipihalla treenata keppejä. 6keppiä, väliin palkka ja 6keppiä. Vikat 6keppiä helpotettuina näin vielä alkuun. Suoritukset kun paranee, voi tehdä heti 12keppiä mutta vikat 6keppiä helpotetut, jotta koira taatusti saa suorituksesta palkan ja onnistutaan.

  


Torstaina (28.7) kesäloma alkoi ja meille kotiin tuli vielä vikan kerran Espoossa oleva tuttu ja ihana koirahieroja Nina.
Roylla oli alkukuussa oikean puolen kaula-alue todella jumissa! pelkkään kosketukseenki koira reagoi ja laserhoito oli paikallaan. Nyt on kotona kaulaa jumpattu ja enemmän pidetty valjaita lenkkeillessä. Kaula-alue oli jo paljon parempi, mutta edelleen pientä jumia joka hieronnalla saatiin rentoutumaan. Selästä ei löytyny nyt mitään, mutta se onkin hyvä, sillä mehän ei olla nyt tokoiltu lainkaan.
Renellä lantioalue hieman jäykkä, mutta ei jumissa. Hieronnalla saatiin rentoutumaan ja kaikki muut paikat ok, eikä huomautettavaa. Riimillä kaikki OK.Maalta ollaanki löyvetty nyt kivan olone hieroja, eli lihashuoltoa jatketaan samallalailla, mutta vaan eri paikkakunnalla. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti