Sivut

keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Niinun koulutuksessa
Onhan tätä treenitaukoa jo ollukki! parin kuukauen lomailun jälkeen lähettii treenaan pitkästä aikaa agia uuden seuramme hallille. Sunnuntaina (18.9) tuttu kouluttuja Masalasta, Niina-Liina Linna tuli kouluttamaan KiltAreenalle. Ilmosin sinne molemmat koirakot.

Sunnuntaina oltiinki heti aikaste aamusta hallin edustalla oottelemasa, jotta päästäis rakentaan rataa. Hallin lähettyvillä on tosi kivat lenkkimaastot! heti vierestä lähtee pururata.

Sunnuntain ekaan ryhmään kuulu me ja kaks muuta koiraa. Aikaa oli n. 1,5h. Rata vaikutti haastavalta, mutta  just sellaselta, joka oli meille niin tarpeen! välistävetoja ja takaaleikkausta.
Videolta näkee meijän treenit ja en vois tyytyväisempi olla Reneen ja Riimiin. Mikä into Riimilläki! Niinuki sano, että eihän se nyt ees väsy nii nopsaa. Loma tehny terää. Nii ja Rene.. mikä tykki! :o

Treenie jälkeen pari seuraavaa päivää ties mitä on pitkästä aikaa tehny. Jalat oli nii hellänä, että ei huhhuh :D

Nii ja nyt se on varmaa, Rene ja Riimi pääsee alottaan talvikauden kiltalla!! treenit tulee oleen lokakuun alusta lähtien joka keskiviikko. Mikä parasta, ne pääs samaan ryhmään ♥ 6koiraa näytti olevan ryhmissä, joten just se määrä mihin onki totuttu.

Nyt vaa ootellaa, koska päästään taas alottaan säännölliset treenit aksan parissa. Lokakuulle ois myös yhet kisat katottuna. Saapa nähä pääseekö niihin töiden puolesta osallistumaan Renen kans.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti