Sivut

perjantai 9. syyskuuta 2016

Ulkotarha valmistui


Tiistaina (30.8) alkoi terijoensalavoiden kaataminen. Tulipa muuten valua enempi takapihaan ja naapurin lehmätki taasen näkyy! :)

Kärkkäiseltä tilattiin aitaverkkoa 4rullaa, tolpat ja kiinnitystarvikkeet haettiin Himangan kuljetukselta.Itellä alko aidan rakennusviikolla työt, joten musta ei paljoo ollu apua. Makutuomarina lähinnä olin... :D isot kiitokset miehelleni Markukselle ja isäpuoli Arttulle, jotka jaksoi pari päivää rehkiä kellonympäri pihamaalla. Meillä on nyt siisti ja jykevä aitaus, joka toivottavasti kestää ainaki seuraavat 10vuotta.

4rullaa verkkoa ei ois mitenkään muuten riittäny takapihan aitaamiseen, mutta ku talo, autotalli ja pienen mehtäpläntin puut auttoi asiassa nii ihan loistohomma!Tein myös pientä laskelmaa kuinka paljo tämän reilu 1000m2 takapihan aitaaminen maksoi ja ajattelin sen myös jakaa teille nähtäväks.

- Kärkkäiseltä aitaverkkoa 180cm x 30m/ 4kpl = 158€ (1rulla oli siis 39,50€ ja mikä tuuri ku verkko oli vielä jopa -50% alennuksesa!! ovh olis ollu 79€/ 1rulla).
- Aitatolppia Himangan kuljetukselta 45kpl = 285,75€ (1tolppa 6,35€ ja tolpan koko 80x2400mm) Tolpat on pyöreitä, painekyllästetty ja teroitettu kärki löytyy toisesta päästä.
- Aidan kiinnitystarvikkeet ja portin lisäosat Himangan kuljetukselta (mm. nivelsaranaa, työntösalpaa, sinkilää jne) = 35,64€

Aitauksen hinta yhteensä = 479,39€
Aitaus valmistu parin päivän päästä torstaina (1.9) ja koirat on nauttinu isosta pihasta yllinkyllin. Roy kovasti yritti ekoina päivinä, että jos jostain pääsis livistään, mutta lopulta tyyty kohtaloon ja vahtii nyt ylpeänä isoa pihaansa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti