Sivut

keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Kalajoen hiekkasärkät


Maanantaina (17.10) töide jälkeen lauman lenkitys ja kohti Kokkolan juna-asemaa Roosa kyyisä. Juna-asemalla vastasa oli ihana Sanni, joka tuli Espoosta saakka meitä viihyttämää kolmeks yöks ♥

Juna-asemalta suunnattii mustiin&mirriin ja kyllä Roosalla riitti ihmettelemistä. Ihmishälinää ja kauppakärryjä. Reipas pieni mulla kyllä on. Mustista&Mirristä tarttu mukaan vaikka ja mitä, mutta lähinnä kaikkee erilaisia puruherkkuja piraijalle.

Kotona isompie kans lähettii käymää pilkkopimeessä mehtäsä lenkillä ja ihan hyvin sielä näki kulkia ohtalamppujen valossa.Eilettäin, tiistaina aamupalaa nassuun ja ajeltiin lauma kyyissä Kalajoen hiekkasärkille. Himankahan on nykyään Kalajokea, mutta kyllä meillä autolla on särkkien kohalle n. 20km:n ajomatka.

Koirat nautti hiekasa rallittelusta ja ei kyllä piä valittaa näi ihania lenkkipaikkoja. Sielu lepää meren lähellä lenkkeillessä.Hiekkasärkillä oltii reilu tunteroinen ja autosa oli lenkin jälkeen tyytyväistä porukkaa.

Sannilla oli järkkäri mukana lenkillä ja näistä kaikista kuvista saaki kiittää Sannia! ♥


10vk ja 6,3kgOma järkkäri on ollu jo reilu viikon huollossa.. se nimittäi tippu kameralaukkuineen lattialle, kuvat ei tarkentunu enää lainkaan, eikä putki lähteny rungosta irti. Kilinä kuulu järkkärin sisällä, eli joku palane sielä on täytyny lähtä liikkeelle. Kokkolasta lähettivät kameran Helsinkiin saakka huoltoon, eikä vieläkään oo mitään kuulunu.. toivottavasti ei hajonnu koko kapistus.Tiistaina illalla käytii vielä Royn kans nose work -treeneissä ja mite hieno jätkä mulla onkaan! videota tulossa täsä joku päivä parista treeneistä. :) 
Tänää käyty porukalla mehtälenkki, iltapäivällä karva-kaverit keikkailua, aksatreeniä ja makkaranpaistua. Huomenna aamupäivällä Sanni lähteeki jo takasi Espooseen ja itellä iltavuoro.

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja ihanat koiruudet sulla!! Tuli näistä kuvista ihan meidän viime kesän Yyterin reissu mieleen. Ensi kesänä pitääkin sitten varmaan suunnata Kalajoelle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :)
   Joo Kalajoelle vaan ;) meil on täsä lähellä toinenki hiekkaranta. Joku päivä käyää sielki nii lisää rantakuvia tiedossa.

   Poista
 2. Aivan super mahtavia kuvia!!<3<3

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo koko koiralauma kuva, kun Roosa on niin hauskasti jo lähdössä liikeelle :D <3
  Muutenkin tosi hienoja kuvia ja kyllä varmasti noissa maisemissa sielu lepää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahh :D pentu ei aivan vielä meinaa pysyä paikoillaan.

   Poista
 4. Tuo koirien yhteiskuva! 😍😍😍😍

  VastaaPoista