Sivut

tiistai 11. lokakuuta 2016

Nose Workin jatkokurssi


Easy Dogin kautta ollaan käyty nyt nosen alkeis- ja jatkokurssi Royn kans. Alkeiskurssistamme löytyy videota, kun painat TÄSTÄ.

Mitä enemmän tätä lajia treenaa, sitä enemmän tulee sellane tunne, että pakko saaja tehä lisää! ja mikä parasta, koiraki nauttii. Roy on nii innoissaa aina ku pääsee auton kyytiin yksin ja lähetään ajaan kohti Kokkolaa. Autosa takapenkillä piipataan ja ei millää malttais ottaa.

Roy on tajunnu tosi nopiasti nosen, ettii hienosti ja merkkaa. Välillä se on jopa liian häslä. Hyppii korkeelle, vaikkei hajut ikinä oo nii korkeella, että Royn tarvis kahella jalkaa seistä.Nose on vieny ihan totaalisesti meijät mukanaan ja tätä jatketaan uuden seuramme, Keski-Pohjanmaan koirakiltan (K-PKK) kautta. Roy pääsi nyt talvikaudeks nose workin mölli-tason ryhmään, jossa käytiin jo ekan kerran viime tiistaina. Treenit on joka toinen viikko. Toivottavasti saataisiin pian kotiin eucalyptus hydrolaatti nii pääsis kotonaki treenaamaan.

Suuret kiitokset Idalle, joka luonu meille ihan loistavan pohjan nose workkiin! ♥

4 kommenttia:

 1. Ihan tosi kiva, että Roylle on löytyny sopiva laji. Kropalle huomattavasti parempi kuin se toko, kerta siitä meni herra jumiin. Ja ihana banneri (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itekki nii onnellinen, että löyvettiin sellane laji josta koira tykkää ja tästä ei mee selkä jumiin.
   Kiitos! Bannerista kiitokset Sannille.. ♥

   Poista
 2. Vitsi Roy näyttää pitävän hirmuisesti tosta! Häntä vaan vispaa :D

  VastaaPoista