Sivut

sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Kuukausi jälleen vaihtui


2viikkua on taas kulunu viime postauksesta. Aika ei taho millään riittää blogin päivittelyyn, sillä töissä ja koirien kanssa touhuen päivät kuluu niin nopsaa.

Tämän postauksen järkkärikuvat (c)Sanni ja loput onki puhelinräpsyjä.

Mitä kahteen viikkoon saa mahtumaan koirien kanssa?

Ainaki aksaa, nosea ja pentukoulua.
Nosesta ei ole videota, mutta agilitystä on ja viime viikon pentukoulusta. Oltii me nytki torstaina (3.11) pentukoulussa, mutta ku mies töissä nii eihän sieltä mitää videota saanu otettua.

Aksassa on tehty erilaisia ohjauskuvioita, Riimi opetellu keinua ja molemmilla ois parantamisen varaa keppien suhteen. Rene rupes viime treeneissä oikomaan toisen välin kepeistä ja Riimillä alkuun rytmitysongelmia.
Joulukuuhun oon katellu Oulussa olevia agikisoja. Jos ei keppejä saaja kuntoon nii mitäpä me hyllyjä sieltä lähtää hakemaan. Matkaaki kertyy mukavasti per suunta.Nosessa on tehty laatikkoetsintää, sekä ajoneuvo- ja sisäetsintää. Ulkoetsintää lähtää seuraavassa treenissä kokeilemaan.
Kuun lopussa on nosemöllit Kokkolassa, jonne oon Royn ilmonnu.

Pentukoulussa on opeteltu sivulla oloa, maahan menoa, luopumista, leikkimistä, seisomista, paikallaoloa, sivulla nätisti juoksua, rauhottumista ja tehty kunnon häiriötreenejä esim ringissä otettu pennut haltuun, yks kiertää ja kyselee omistajilta kysymyksiä ja pentujen pitäis keskittyä omiin mammoihin.
Roosa on ihan älyttömän fiksu! keskittyy niin hienosti tekemiseen, ei välitä ympärillä olevasta häiriöstä ja todella ahne penska. Kehua vois vaikka kui paljo.. ♥On käyty Roosan kasvattajalla kylässä ja Sulo taas niin hienosti leikitti pientä.

Käyty porukkalenkeillä.
Roosa 12,5vk ja Piina 15vkRemmilekkeilty, paljo peltoiltu ja mehtiä talsittu. Penska on lähteny aikalailla kaikkialle isompien mukana lenkkeileen. Ihan älyttömän hyvin se jaksaa ja jos pitempiä lenkkejä käyään nii Roosa saa kulkia täysin vapaana ja mennä omaa vauhtia. Syliin jos yrität ottaa pienen nii kauhee huuto alkaa, että hänhän ei lenkillä sylissä ole! :DRoosa sai myös ensimmäisen rokotuksen ja kuun lopussa ois toinen rokotus. Ellä kehui Roosaa todella avoimeks ja rohkeaks pennuks ja sitähän se on. Tutkiminen sujui ongelmitta, pienellä vain häntä vispas ja piikkiäkään ei huomattu.Roosa on päässy Riimin mukana työpaikalleni piristämään vanhuksia. Jo ekalla kerralla mentiin rohkeasti ihmisiä moikkaamaan ja ei mitään reagointia pyörätuoleja tai rollaattoreja kohtaan. Hyvin väistää ja hienosti käyttäytyi.Torstaina pentukoulun jälkeen suunnattiin Markuksen porukoille ja sielä oottiki monta säkillistä naudan lihaa/läskiä ja luita. Onni on, että lähipiirissä saa välillä nautaa koirille täysin ilmatteeks. Lisää saa hakia, jos loppuu ja tämä herkkuhan on uponnu aikas huipusti meijän laumalle. Naudan kylkiluut on Roosalle hieman isohkot, joten isommat on saanu nauttia niitä tarhassa päivittäin ja Roosa saanu pakkasesta pienemmän naudan rustoluun.Loppuun vielä aikasesta joululahjastani kuva!
Päätimpä siis ostaa uuen rungon. Myin pari runkoa ja kolme objiskaa pois ja se kannatti.

Tällä hetkellä kuvauskalustoon kuuluu Canonin 70D runko, sekä objiskat canonilta: 50mm f/1.8, 85mm f/1.8 ja 70-200mm f/2.8

Seuraava postaus tulee sisältämään vielä edellisen rungon kuvia, mutta saattanee myös uusia kuvia näkyillä postauksen loppupäässä. Oon niin tyytyväinen tähän valintaan. Kuvista huomaa eron ja eiköhän tällä taas pötkitä vuosia eteenpäin.Nyt toivotamme hyvät yöt! ♥


4 kommenttia:

 1. Naksutteleeko videolla joku muukin vai miksi naksautat esim. kaks kertaa ennen palkkaa? Ainakin tuossa pyörimiskohdassa naksautat ja pyydät pyörimään vielä ja taas naks ja sitten vasta namit? :) Sulosen näköne puikula.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentukoulusa naksauttaa kaks muutaki ja oli lähellä :D Toki onha naksutin itelle uus juttu, että välillä naksautan kakski kertaa turhaa ja välillä unohan naksauttaa :,D tos en osaa ny sanoo mitä tapahtuu.

   Poista
 2. Ihania kuvia! Miten reippaita koiria ja reipas Roosa! :-)

  VastaaPoista