Sivut

perjantai 18. marraskuuta 2016

Viikon 46 treenit
Maanantaina (14.11) Roosa täytti tasan 14viikkoa ja painoakin jo 9,8kg.

Postista kävin hakemassa painavan lastin, nimittäin löysin alesta Racinel-nappulaa, jota meijän lauma on syöny jo pitemmän aikaa. Harmi, että Kokkolan petpoint-eläinkauppa loppui, koska sieltä ois saanu racinelia. Nykyään täytyy ruoka tilata postin kautta. Mitäpä sitä kuitenkaan merkkiä vaihtaan, sillä tämä on sopinu paremmin ko hyvin meijän laumalle. Roy ja Riimi syö vähärasvasempaa ja Renellä saa olla tuhimpaa ruokaa. Roosa syö vielä omaa Golden Eaglen pentunappulaa, mutta kyllä seki vaihetaan vuotiaaseen mennessä samaan mitä isommat syö.Tiistaina töiden jälkeen Ada tuli porokoiriensa, Nalan & Nutun kans meille ja lähettiin pitkästä aikaa porukkalenkille. Lauma tuli hienosti juttuun ja meillä oli oikein mainio lenkki.Tiistai-iltana suunnattiin Kokkolaan Roy ja Roosa kyydissä. Roylla oli ekaa kertaa nosetreeneissä ulkoetsintää. Ilma oli kamala! lunta/räntää tuli taivaantäyeltä, mutta onneks koira ei oo säästä moksiskaan. Roy löys mainiosti etsimänsä ja mamma sai olla ylpeä.

Nosetreenin jälkeen oltiin sovittu pentutreffit koirapuistossa. Roosa sai leikkikaveriks pari päivää nuoremman shelttipojan. Ihanasti pennut leikki keskenään ja löysivät yhteisen sävelen. Huonon sään vuoks puistossa ei kauaa viihdytty, mutta kyllä se 30min leikkihetki näytti riittävän pentusille.Keskiviikkona (16.11) aamuvuoron jälkeen lauman kans lenkki ja illalla agitreeneihin. Roosa pääsi myös mukaan turistiks.

Aiheena oli viskileikkaus ja se tuntu aluks haastavalta, mutta pian ohjaus rupes sujumaan ja koiratki ymmärsi mistä kyse. Riimille viskileikkaus tuntu luontevammalta mitä Renelle. Tuskin tuun ohjausta käyttämään ikinä missään, mutta ompahan tuoki hyvä oppia tuntemaan. :)Keskiviikko-torstai välisen yön olin töissä ja aamulla kotona. Roosa meni mummulle ja pappalle hoitoon, jotta minä voisin hetken nukkua kotona. Hienosti Roosalla oli menny mummulassa. Ne oli käyny pari kertaa lenkillä ja oleskelleet sisällä. Klo. 14 aikoina Roosa sai päiväruoan ja klo. 15 aikoina hain Roosaa kotia. Kotona lauman kans lenkki, Roosa autoon ja Kannukseen activity-kurssille. Roosa oli jo kurssin alussa ihan tööt. Ekat 20min pentu jakso hienosti keskittyä tekemiseen, mutta loppuaika meniki ulisten ovelle päin. Roosa ei edes istunu enää käskystä. Sanoin kouluttajalle, että ehkä meijän on vain parempi lähtä poies, koska pentu aivan väsy. Otettiin loppuun lelun kans leikki ja siihen oli hyvä lopettaa.
Autoon kannoin väsyneen koiran ja samantien Roosa laitto nukkumaan.

Ajelin postiin, käytiin Markuksen kans kaupassa ja Roosa vain nukku. Se oli oikeesti ihan poikki.
Vähä liian rankka päivä ilmeisesti. Tästäki oppi jotain. Ei niin aktiivista päivää, jos haluaa että pentu jaksaa tehdä jotain treeneissäkin.Tänään, perjantaina viikon ainut vapaapäivä ja sitäki aktiivisempi päivä!

Aamupäivällä Kaisan ja kuuden koiran kans mehtälenkki. Lenkin jälkeen Kaisan kans juotiin teet ja koirat sai painia vielä sisälläkin.
Päivemmällä lähettiin Royn ja Roosan kans kiltAreenalle omatoimitreeneihin, jossa meitä odottikin jo Ida ja tämän Nessa koiruus.
Roy ja Nessa sai ettiä eukalyptusta sisätiloissa ja miten päteviä ne olikaan! Roosan kans tehtiin nosen alkeita, eli laatikoihin nameja ja pentuli ruoan kimppuun. Nopeesti neiti tajus, että laatikoista löytyy nameja ja lähti omatoimisesti laatikolta toiselle. Lopuks otettiin suoraa putkea. Pari toistoa niin, että Ida piti Roosaa putken toisessa päässä ja minä olin toisessa päässä palkan kans. Pian neiti jo hokas putken, rupesi tarjoamaan omatoimisesti sai lelupalkan joka kerta. Todella taitava pieni.

Treenin jälkeen käytiin vielä mustissa&mirrissä, josta tarttui mukaan erilaisia puruluita.

Nyt viikonloppu meneeki töiden merkeissä, mutta sunnuntaina aamuvuoron jälkeen ois suunnitelmissa Hartsan ja koirie kans lenkkiä ja kahvittelua. :)


3 kommenttia:

 1. Mun tutulla on samanlainen mix ku teillä Riimi on:) ja on paljon samaa näköäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii! Onko saman ikänenki?
   Oon tavannu toisen samalaisen mixin, mutta eri ikäseen ja oli kyllä nii samanlaisia. Se vaa oli uros ja kaks kertaa isompi mitä meijän sintti, Riimi on :D

   Poista