Sivut

keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Viikonloppu Espoossa
Torstaina (10.11) Kannuksesa viimeisen kerran pentukurssilla. Kuuden kerran kurssi meni hirveen nopeesti. Tällä kertaa meillä oli aiheena hihnassa kävely nätisti ja vieläpä kunnon pentuhäiriössä! lisäks paikallaoloa ja pennut pääs painimaan keskenään. 5pentua rallatti ja tutustu toisiin. Roosa leikkii nätisti ja mielellään juoksee kilpaa. Ei haasta riitaa ja rauhallinen leikeissään. Pentujen leikistä pääsee katsomaan videota painamalla TÄSTÄ.
Lopuks vielä pennut sai rauhottua ja höpöteltiin kurssista. Tosi antosa kurssi.

Roosa alottaaki nyt huomenna, torstaina (17.11) dogness-hallilla easy dogin järkkäämän activity-kurssin, joka kestää sen 6krt. Activity-kurssin jälkeen on jo kateltu seuraavaa kurssia, eli kyllä me hallilla tullaa pikkuneidin kans käymää viikottain.

Pentukurssin jälkeen lähettiin ajeleen kohti Kokkolan juna-asemaa. Mukana myös Riimi.
Junan tullessa asemalle Riimi tallusti junaan kokeneena konkarina ja Roosa meni kantaen sylissä. Ekat 10min Roosa vinku junassa, mutta pian jo rauhottui ja nukkui koko matkan Helsinkiin asti. Helsingissä oltiin klo. 23:20.

Helsingin rautatieasemalta kamppiin ja bussilla äitin luo Espooseen. Bussissa kaikki meni hyvin. Ekaks Roosa ihmetteli maailman menua, muttei vinkunu kertaakaan. Loppumatka mentiinki niin, että Roosa nukkui sylissä. Hirmu reipas pentu ja Riimi vallan mainio reissukoira ♥Äitin luona klo. 00:30 aikoihin, koirille iltaruoka ja nukkumaan. Täysin uuteen paikkaan Roosa simahti hetkessä. En vois tyytyväisempi olla.

Perjantai aamuna klo. 6 huoneen ovi pamahti auki ja pikkusiskot oli rapsuttamassa koiria. Aamukahvit, pienesti levähin vielä ja koirien lenkitys. Klo. 10 lähin pikkusiskua käyttään lääkärissä korkea kuumeen vuoksi. Lääkäristä meijät lähetettiin jorviin ja koko lääkärireissusa meni upeat 8h... ihan kamalaa ootteluahan se oli.

Perjantain aikataulut meni uusiks, mutta onneks mulla on maailman parhaimmat pikkusiskot, jotka käytti mielellään koiria lenkillä. Äitille päästyä koirat nukku peiteltyinä sohvalla ja eivät tulleet ees moikkaamaan! selvästi liioin hemmoteltu ;)
Illalla klo. 20 aikoina otin koirat autoon ja lähettiin tuttuun treenihalliin, Niinu Agility Sportille treenaamaan vanhan seuran kautta aksaa. Ihana Satu oli meitä kouluttamassa.
Roosalle oli jälleen hyvin jännää kaikki. Häkkiinki survottiin odottamaan omaa vuorua, mutta miten hienosti neiti siellä olikin!

Rata tuntu haastavalta ja itellä oli kamala väsy koko päivästä. Olihan sitä jo herättykki ihan ihmisten aikoihin. Riimin kans tehtiin pienesti rataa ja Roosa pääs tutustumaan ekaa kertaa esteeseen. Opeteltiin tarjoamista esteelle. Pari kertaa autoin kädellä, jonka jälkeen riitti oman kehon siirtäminen ja lopuks neiti tarjos jo aivan itte estettä! huikee pentu ja kyllähän se Satuki sano, että täytyy muistaa et se on paimen ja ne oppii ihan eri tavalla, joka on kyllä niin totta.

Lopuks leikkimistä ja Satu näytti pari hyvää treeniä mitä voijaa harjotella. Harmi ku Roosan hepuleita ei saanu videolle ikuistettua, mutta voi sitä riemua. Oliko pentu pikkasen onnessaan.

Treenin jälkeen suunnattiin sporttikselle ja yölenkille Tanian ja aussietyttösten, Vivan ja Islan kans. Pentu oli jälleen rohkeasti mukana ja jaksoi hyvin rallattaa. Pakkasta ulkona oli -15, joten pieni vilu siinä tuli itelle, tai ei kait se vilu ois ollu nii suuri, jos toinen jalka ei ois uponnu jään läpi veteen xD
Noin 45min yölenkki heitettiin ja koirat tyytyväisiä. Lenkin jälkeen äitille, koirille iltaruoat ja nukkumaan.Lauantaina (12.11) aamupissatuksen hoiti pikkusisko ja mä sain nukkua hiema pidempään. Kui luksusta. Aamupäivällä kaks pikkusiskua lähti mukaan, sekä koirat ja suunnattiin mun entiselle työpaikalle. Reilu kilometrin matka vain, joten se tuli reippaasti käveltyä.
Työpaikan pihalla Riimin peppu heilui jo siihen malliin, että sisälle oli päästävä ja pian! Sisällä Riimi meni heti ekana yhen ihanan mummon luo ja tämä mummuha oli revetä onnesta. Voi niitä ilonkyyneliä. Roosa otti isosiskosta hienosti mallia ja käyttäytyi oikein pätevästi.

Parisen tuntia turistiin vanhojen työkavereitten ja asukkaiden kans. Ihana oli käydä ja lupasinki, että aina ko Uudellamaalla poikkean, nii käyää myös heitä kattomassa.Iltapäivällä koirat autoon ja ajeltiin Vantaalle, jonne on avattu se uus petenkoiratarvike. Ekan kerran sen liikkeen nähtyään mulla meinas silmät pullahtaa ulos. Niin iso kauppa ja täynnä kaikkea kivaa. Voi sitä rahanmäärää mitä tuonne sais uppoamaan, jos lähempänä asuis.
Koirat käyttäytyi hienosti, mitä nyt Roosa ei oikein välittäny sovittaa useaa eri takkia ylleen.

Petenkoiratarvikkeelta tarttui mukaan Roosalle uus villaneule, noutokapula ja laumalle paaaaljon erilaisia herkkuja.

Illalla puistoiltiin Liisan ja koiralauman kans. Liisalla oli mukanaan Hugo seropi, Jade bc ja Roosaa pari päivää nuorempi Milo aussi.
Puistoiltiin tunteroisen verran ja muitakin koirakamuja saatiin sinne seuraksi.

Yöllä kävin vielä pienen lenkin ja puistoilemassa, sillä Roosa päätti, että hänellä on tylsää ja täytyy olla jotai tekemistä. Haukkua ei mielellään ois sillo saanu, eikä leikkiä mitenkää hurjasti ko kaikki siskot oli jo nukkumassa. Nii ja leffaaki tuli vielä katottua.Sunnuntaina (13.11) saatiin seuraa parista pennusta. Laitoin facen pentutreffit palstalle viestiä ja kuinka ollakkaan, sen kautta ilmottautui parikin kaveria.

Roosaa pari viikkoa vanhemmat poitsut, tolleri ja kelpie roduiltaan. Hyvin syntyi leikkiä ja vauhtia riitti. Riimikin pääsi mukaan ja hienosti leikitti pieniä. On Riimi vaa sellane nallekarhu, että sen voi ottaa kyllä mihin vaan mukaan.

Pentutreffailtiin 1,5h ja puistoilun jälkeen mulla oli kaks erittäin väsynyttä karvakorvaa.Klo. 11 aikoina pakkailin tavarat kasaan ja isäpuoli heitti meijät Tikkurilan juna-asemalle. Juna oli todella täynnä ja koiriakin riitti. Mitä tekikään mun koirat? nukku KOKO MATKAN. Roosa ei päästäny pientäkään vingahdusta. Sain olla kyl erittäin tyytyväine. Mun mussukat.

Kotona vastassa oli kaks karvasta mörrikkää ja yks vähemmän karvane.

Roy ja Rene oli ottanu meijän viikonlopun ihan selvästi antoisana lomana. Ei ollu naisia pitämässä kauheeta möykkää.
Renellä kyllä tais olla pieni ikäväkin, sillä en oo hetkeen nähny moisia pomppuja ja voi sitä pusujen määrää.
Olivat yöpyneet yhen yön myös Markuksen porukoilla.

Nyt on taas lauma koossa ja seuraava Espoon reissu tulee tapahtuun tammikuussa.
Oli kyl ihan mahtavaa!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti