Sivut

perjantai 9. joulukuuta 2016

Joulu lähestyy ja treenit vähentyy

Tiistaina (29.11) Roylla oli ohjatut nosework -treenit. Jätkä oli kyllä ihan huikee, löys hienosti etsimänsä ja merkkas selvästi. Lopuks ulkona oli vielä ajoneuvoetsintä, josta ei videota valitettavasti ole. Alko olemaan jo niin pimeää, ettei videosta saa mitään selvää.

Keskiviikkona vapaapäivä ja päätin kaikkien kans jotain tehdä.
Päivällä Roy ja Roosa autoon ja kohti KiltAreenaa. Ida tuli myös mukaan tyttösten kanssa.
Otettiin nosea, Royn kans ihan vain muutamasti eilisten treenien takia ja Roosan kans laatikkoetsintää. Roosa osaa jo tosi hienosti mennä laatikolta laatikolle, joten tehtiin nyt niin, ettei enää jokaisessa laatikossa ookkaan herkkuja, vaan vain yhdessä missä eukakin. Hienosti pentu meni laatikoita etsimään ja löysi nopeesti eukalaatikon. Oppinu nopeesti käyttämään nenäänsä.
Loppuun otettiin vielä Roosan kans putkea ja pennut sai rallattaa keskenään.

Illalla oli vuorossa Renen ja Riimin agitreenit. Treeneistä löytyy videota ylhäältä olevasta videopläjäyksestä.
Töitä on riittäny. Usein sukulaiset kysyy mitä teen esim nyt illalla tai seuraavana aamupäivänä ja usein se vastaus on, että töitä. Vuorotyö ♥

Aamuvuorojen jälkeen on tapana lähteä suoraa lauman kans lenkille ja yleensä iltosin on treenit. Kun taas ennen iltavuorua käyää päivänvalolla pitempi lenkki ja illan koirat saaki vain levätä miehen kanssa.

Ollaan kyläilty mummuloissa, käyty iskällä, ystävillä ja ystävien kans lenkillä.

Nyt voijaa myös sanua, että Roosa on täysin sisäsiisti. Moneen viikkoon ei ole tapahtunu minkäänlaista vahinkoa. Aamuvuoronki pentuli jaksaa pidättää.Roosan kans on menny hienosti activity-kurssilla. Parin viikon treenit löytyyki videolta ylempää.

On treenattu estefokusta, putkea, irtoamista hypyille, namietsintää, keilojen kaatoa, kyljelleen menemistä, sivuttaisia liikkeitä, erilaisilla tasapainotyynyillä taiteilua, hyppyä ilmaan, seuruuta ja siis ihan kaikkea! oon nii tykänny tästä kurssista ja pentu oppii älyttömän nopeesti.

Meillä on vielä 2krt activity-kurssia jäljellä ja sitte ainaki viikon tauko treeneistä.

Roylla, Renellä ja Riimillä on vielä ens viikolla nose- ja agitreenit, mutta sitte he saaki jääjä parin viikon tauolle. Onhan se loma paikallaan näillekin.

Keskiviikkona (7.12) oltiin jälkeen agitreeneissä. Treeneistä ei valitettavasti ole videota, mutta radasta kuva löytyy.

Treenit oli kaikinpuolin kivat ja oppittiin jälleen hirveesti. Kepeissä parantamisen varaa. Riimillä rupiaa kepit näyttään jo todella kivalta ja toistoista neiti ei kuumu. Rytmitys ku saajaa kohilleen niin tekee neiti hienosti. Renen kans taas treenien alussa kepit meni hyvin, mutta lopussa rupiaa tökkiin. Voihan se olla, että umpikulma on vaikeampi mitä avokulma.Roosa on nyt ilmotettu kahteen näyttelyyn! tammikuussa ollaan menossa kaapelitehtaan pentunäyttelyyn ja helmikuussa vantaalle collie erkkariin.
Jokseenki jännittää ku ekat "virallisemmat" näytelmät, vaikka pentuluokka onki, mutta hyvillä ja rennoin fiiliksin sinne lähtään ja hakeen hyvää kokemusta.Eilen mulla oliki viikon ainut vapaapäivä.
Sannan kans nähtiin piiiitkästä aikaa ja Riimi ja Roosa sai uuden kaverin, Josen.
Hyvin tuli kaverukset juttuun ja ralleja saatiin aikaan.

Iltapäivällä Sanna kävi meillä vielä teellä, sain siivottua kämpän ja iltapäivällä ystävän ja Roosan kans kurssille Kannukseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti