Sivut

keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Viime viikon kuulumiset ja MyDay
Riimi kävi maanantaina (12.12) lukukoiraileen ensimmäisen kerran Kannuksen kirjastossa Karva-Kaverien kautta. Lukijoita oli yhteensä neljä ja tunteroinen vierähti nopsaa. Riimi nukkui koko lukukoirailun ajan ja toimi upeana terapiakoirana myös yhdelle lapselle, joka oli saanu pahat traumat koirista. Nukkuvaa koiraa uskalsi helposti silittää ja lapsi totesi, ettei kaikki koirat ole vihasia ♥

Maanantaina jouduin myös soittamaan eläinlääkäriin. Roy kipuili pitkästä aikaa selästä. Saatiin puhelinsoitolla kipulääkeresepti apteekkiin, jota tulisi antaa 1-2viikkoa joka ilta.
Roy reagoi kovasti alaselkään, oli apaattinen, ei tullu moikkaamaan ku töistä tulin kotia, eikä mielellään lähtenyt ulkoilemaan.Keskiviikkona (14.12) käytiin Adan ja Kaisan kans mehtälenkki ja kylläpäs oli ihana koiralauma messissä. Lenkin päätteeks kahviteltiin.
Illalla olis ollu Renen ja Riimin agitreenit, mutta treenit sai nyt jo jäädä joululomalle, sillä sain Roylle jäsenkorjaajalle ajan. Susanna (toiminimi Sanares) oli meille ihan uusi tuttavuus. Sai nopeasti Royn puolelleen ja palkitsi herkuin. Paineli selkää ja totes, että ristiluu kääntynyt vasempaan. Koirasta hyvä ote ja pian ristiluu oli jo paikoillaan. Koira muuttui siltä seisomalta! häntä nousi pystyyn ja alkoi heilumaan, sekä kävely muuttui normaaliksi. Suosittelen Susannaa, aivan ihana ihminen.Torstaina aamuvuoron jälkeen lauman kans lenkki ja iltapäivällä Roosan kans activity-kurssille. Tehtiin pientä agirataa, harjoteltiin peruuttamista erilaisille alustoille, tehtiin erilaisia jumppaliikkeitä, tötsän kiertoa yms.
Videota agiradasta löytyy, kun painat TÄSTÄ.Perjantaina (16.12) Renellä oli aika jäsenkorjaaja Lauralle (oikomo), jossa Renen jumiutunutta selkää availtiin. Selkä vaikutti jo paljon paremmalta mitä viime käynnillä, mutta kuitenki edelleen löyty kireyttä lavan takaosista, vasemmalla puolella kylkikaaret tukossa, samoin vasemman takajalan etureisi. Lanneselkä oli myös tukkoinen.
Kannattaa käyttää koiraansa huollossa. Ei sitä kaikkea näe omin silmin.

Seuraava aika otettiin Lauralle helmikuulle. Rene ja Riimi pääsee huoltoon silloin.

Jäsenkorjauksen jälkeen lauman kans lenkki ja iltavuoroon.

Viikonloppu meni myös töiden merkeissä. Sunnuntaina käytiin porukkalenkillä Hartsan ja Adan kans.Noin vuosi sitte tuli viimeks tehtyä MyDay, joten päätimpä tehä piiiiitkästä aikaa meidän arjesta videopläjäyksen.
Mitä mieltä olitta videosta? jäikö jotain uupumaan? mitä toivotta näkevänne seuraavassa MyDay:ssa? :)

4 kommenttia:

 1. Ihana MyDay! <3
  Minusta mitään ei jäänyt uupumaan ja video oli juuri sopivan pituinen :)
  Royn ilmeet on kyllä niin ihania :D <3

  VastaaPoista
 2. Voi kun ihana MyDay, tuntuu niin harvinaiselta sulle, että vasta tohon aikaan nouset :D Hirvee ikävä <3
  Voi Roosaa, kun aloittikaan tuota pureskelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 välillä työputket väsyttää :') ja mikä parasta, pentu antaa jo nukkua!
   Pian nähdään <3

   Poista