Sivut

sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Treenit jatkuuKuukauden talviloma lusittu, vuosi vaihtui rauhallisin tunnelmin ja pakkanenki ehti kiriä ihan mukaviin lukemiin.
Nyt on taas lauhaa, lumet sulaa, tiet jäätiköllä, mutta mikä parasta.. päivät ruvennu piteneen ja aurinko paistaa yhä usiammin. Täydellistä.


Roy oli ihan fiiliksissä ku keräsin treeniliiviin nameja, otin nosevaljaat kaapista ja käskin herraa luokse. Roy oli sen näköne, että: "jeeee, tässä mä mamma olen. Noni, lähtää jo!" ja tepasteli tassuilla eestaas menemää.
Yleensähä Royta ei uskalla noi vaa irti laskea, mutta ko sanot että mennää treeneihin, avaat ulko-oven, nii koira viilettää menemää ja oottaa sua auton luona valmiina.

Roylle oon yrittäny nyt opettaa, että eukan löydettyä ei tempastakkaan tassulla esim laatikkoon, vaan mennään istumaan. Nimittäi nykysi tassu osunnu jo vähä liia kovasti laatikkoon ja tästähän kokeessa tulis miinuspisteitä.
Eikä varmaa sekää ole kovin sallittua, että Roy viime treeneissä söi huonekalutassun :'D on se euka vain niiiiin hyvää.Mitä agiin tulee nii voi vitsit! loma on tehny selvästi terää.
Musta tuntuu, että molemmat on loman aikana miettiny aivonystyröillään agin saloja ja painaneet ne mieleen. Nimittäi meijä treenit on menny Renen ja Riimin osalta oikein kivasti. Jopa kepit menee paremmin.

Molemmille oon miettiny ilmottautumista maaliskuiseen seuran agikisaan.Roosa alotti pentujen jatkokurssin torstaina (12.1), joka kestää 6krt.
Pentu on ollut oikein pätevä. Keskittyy hienosti, eikä välitä muista.

Jatkokurssin jälkeen ovet on vähä niiku auki.
Oon miettiny nose workia, sekä rally-tokon alkeiskurssia. Entiiä onko tuo vielä vähä liia pieni rallyyn. Musta tuntuu, että siinä pitäs osata jo aika paljon. Nosea ollaan kotona ja hallilla treenattu omatoimisesti.
Ens kuussapa sen näkee mitä pennulle valihtin.Treenien lisäks töissä käytävä ja viikottain koirat pääsee muiden koirakamujen kans rallattaan. Suurimmaks osaks lenkkeillään Kaisan, Adan ja Hartsan kans.

Oonki kehuskellu ku en oo ollu ny sairaana pitkää aikaa. No, viime viikonloppuna äitillä ollessa nukuin pikkusiskon vieressä kaikki ne kolme yötä. Siskolla kauhee flunssa ja nenäpaperit oli yöllä siirtyny munki tyynyn alle. Jotenka, täälä ollaan flunssan kourissa ja kuumeessa. Ei yhtään kiva.
Koirat saanu nyt vähä erilaista tekemistä. Autolla ajettu sinne missä ne voi päästää suoraa autosta juoksemaa ja kotona nenähommia. Hyvin muute väsyttäny nuo herkkujen etsimiset.

Nyt kysynki teiltä, eli mitä haluisitta kuulla ja/tai nähdä meidän blogissa esim tän kuun aikana? oisko toiveita?


1 kommentti:

  1. En jaksanu selata ihan kaikkia ruokintapostauksia läpi, mutta jokin laajempi ruokintapostaus. Mitä, paljonko, hintaa, lisät, miksi ja muuta tämmöstä! Nää on omasta mielestä tosi mielenkiintosia.

    VastaaPoista