Sivut

torstai 19. tammikuuta 2017

Viikonloppu Uudellamaalla ja pentunäyttely

Perjantaina (13.1) aamuvuoron jälkeen kotia lenkittään lauma, loppujen tavaroide pakkaus, Ada noukki mut ja Roosan kyytiin ja suunnattii Kokkolan rautatieasemalle.
Täpärästi ehittiin junaan ja juna täynnä koiria. 12paikkanen lemmikkivaunu ja vaunussa pahimmillaan 9koiraa. Onneks pentu käyttäytyi mallikkaasti ja nukkui koko matkan.

Klo. 20:30 aikoina Pasilassa, jossa Eve meitä jo odottikin. Even kans vietii tavarat äitille, Roosalle iltapala ja Roosa sai jäädä pikkusiskojen hoiviin.
Ilta/yö meniki Helsingin yöelämässä.Lauantaina olin ilmonnu Roosan koirauimala Sippuraan pentu-uintiin. Uinti kesti 45min ja pennut oli onnessaan. Alkuun Roosa arkaili vettä, mutta pian jo uskalsi tulla kahlaamaan. Uimaan ei olisi mennyt, enkä edes yrittänyt. Uimalassa oli yhteensä 4 pentua.
Videota uimalasta pääset katsomaan painamalla TÄSTÄ.

Uinnin jälkeen äiskä noukki meijät kyytii. "Hieman" huono olotila oli edeltävältä yöltä, joten nukuttiin piiiitkät päikkärit.

Iltapäivällä Mirka ja Tania nappas meijät kyytii, käytii kaupasa, josa meitä vastassa oliki jo Eve. Osteltiin kaikkee nannaa ja mentii Tanian luo istuun iltaa. Roosa näki pupuja ja leikki Isla aussin kans.
Illalla takasi äitille ja alettii nukkuu jo hyvisä ajoi, sillä sunnuntaina oli tiedossa kaikkee jännää.
Sunnuntaina aamulla aikane herätys, syötii Roosan kans aamupalaa, käytii lenkillä, pakkasin kaikki tarvittavat mukaan ja pian jo Eve meitä ootteliki ulkona.

Ajettiin kohti Helsinkiä, olin ilmonnu Roosan kaikkien rotujen pentunäyttelyyn kaapelitehtaalle.

Paikanpäällä Roosa oli todella reipas. Alkuun mietein, että osaakohan pentu yhtään rauhottua, mutta herrajee, sehän laitto omalle makuualustalleen melkee heti maate! taitava.

Tuomarina oli Johan Juslin.
Meitä ennen oli kaksi muuta rotua. Sk collieita oli ilmottautunu 5kpl, joista 4 oli narttuja ja 1 uros. Kaikki osallistui luokkaan 5-7kk.Kehässä Roosa ravatessa pariin kertaan pomppi, mutta seisoi todella nätisti. Ei välittäny tippaakaan muista, vaan keskitty täysin mammaan ja hyviin herkkuihin.

Roosa anto hienosti tuomarin tutkia itseään. Ei mitään valittamista.

Minun, sekä koirani ekat "virallisemmat" näyttelyt ja ne ei ois voinu paremmin alkaa!
Roosa kaapelitehtaan pentunäyttelysä 15.1.2017: PN1 KP ROP-pentu ♥Kehästä tullessa tärisin ja en ollu uskoa todeks. Melkei aloi pillittämää, mutta keräsin itteni.
Kehä loppui noin klo. 11:30 ja ryhmäkehä alkoi vasta klo. 15, joten käytii Even kans syömäsä, Even luona kahveella ja Roosa sai ottaa tirsat.

Ryhmäkehässä oli upeita koiria, ihan älyttömän upeita. Roosa esiintyi kauniisti. Ei edes pomppinu ravatessa. Ryhmäkehässä ei kuitenkaa enää sijotuttu, mutta miten tyytyväinen olin pentuun. Ihan uskomaton.Roosan arvostelu:
"Sopusuhtainen, kaunislinjainen pentu. Tällä hetkellä hyvät ääriviivat ja siihen kuuluvat mittasuhteet. Kallo turhan syvä. Toivottavasti väri puhdistuu myöhemmässä vaiheessa. Liikkuu hyvin."Kaapelitehtaalta ajettiin sporttikselle, josa Even labbiksella Kulolla oli agitreenit. Kuvasin treenit ja treenien jälkeen Tania tuli Viva ja Isla aussin kans sporttikselle ja lähettiin heittään yhteislenkki. Ihme ja kumma Roosaki jakso painella menemää. Aattelin, että kulkisi vain lähellä, mutta eeeei, sielä se juoksi muiden mukana.

Illalla pentu oli äiteellä ihan tööt ja nukkui aamuun saakka.Maanantaina aamupäivällä käytiin mun entisellä työpaikalla. Roosa käyttäytyi todella mallikkaasti ikäihmisten kanssa. Meni jokaista moikkaamaan, oli innoissaan rapsutuksista ja lopuks simahti yhen asukkaan huoneeseen.
Iltapäivällä noustiin junaan ja illalla juna oli Kokkolassa. Mahtava reissu kaikinpuolin ja Roosalle tosi hyvää treeniä olla ilman muita lauman koiria.

Viime viikolla me palattiinki takasi treenikentille. Joululoma oli tehnyt terää. Nyt jatketaan taas normaaliin tapaan, eli joka toinen tiistai Roylla nose work, keskiviikkosin Renellä ja Riimillä agitreenit ja Roosa alotti pentujen jatkokurssin.

Oon nyt Roosalle katellu näyttelytreenejä ja pariin uuteen seuraan hakenu jäsenyyttä. Katellaan mitä keväällä/kesällä ruvetaa tekemään.


2 kommenttia: