Sivut

maanantai 6. maaliskuuta 2017

Arjen höpöttelyä
Meijän arki on aikalailla hyvin aikataulutettua. Työlistat ku tulee 3viikon päähän, rupiaa kalenteri täyttymään sitä mukaan.

Viime viikolla oli yks vapaa. Maanantaina ilta, tiistaina ilta, keskiviikkona aamu, torstaina vapaa, perjantaina ilta, lauantai-sunnuntai yö ja sunnuntai-maanantai yö. Viikkoon saatiin mahtumaan usea porukkalenkki. Ennen iltavuoroon lähtyä on vain ihan täydellistä käyä meren jäällä porukalla lenkkeileen ja koiratki nauttii. Lauantaina päivällä käytii iskän mehtäsä Hartsan, Adan ja 8koiran kans. Lenkin jälkeen Hartsan porukoille kahveelle ja sisällä lauman nuorimmaiset, Peppi ja Roosa jakso vielä painia pitkän tovin.On käyty kyläilemässä iskällä, mummulla ja pappalla ja ystävän luona. Koirista aina joku mukana.

Kalenterin sivua käännettiin jälleen. Maaliskuu tarkottaa sitä, että madotukset tulee laumalle hoitaa kuntoon. Nyt on lauma madotettu ja seuraava kerta syksyllä.Torstaina haettiin Kannuksesta kennelrehu autosta lihoja. Tuli tilattua 10kg luutonta kalkkunaa, 10kg naudan pentujauhelihaa ja 10kg naudan rustoluita. Pari viikkua sitte käytiin vauhtiraksun autolla, josta tuli kans pakkaseen kivasta täytettä. Nyt on pakkanen pullollaan lihaa ja seuraava tilaus huhti- tai toukokuussa.Oon laskenu uusiks koirien vitamiinitarpeita ja alkaa taulukot näyttämään jo aikas hyviltä. Haluisin antaa koirille paljo enempi lihaa mitä tähän mennessä 50/50 mallilla. Muutoksia ruokailuun tulossa todennäkösesti piakkoin.

Yövuorot väsyttää ittee ihan hirveesti. Tuntuu, että yövuoron jälkeen tekis mieli vain nukkua koko päivä. Aamulla tulin töistä ja heräilin siinä klo. 14 aikoina. Välissä kävin päästämässä koiria ulkotarhaan ja välillä päästämässä sisälle, eli montaa tuntia ei oo putkeen nukuttu.

Klo. 15 Minna tuli Dani koiransa kans meille ja käytii yhdessä reilu tunteroisen mehtälenkki. Roosa ja Dani jakso leikkiä koko lenkin ajan. Kyllä Roosalla oli kivaa ku kerranki oli samankaltasta leikkiseuraa.Lenkin jälkeen kahviteltiin ja koirat onki sen jälkeen nukkunu tyytyväisinä.

Huomenna Roosan kans Ylivieskaan Päivi kasvattajan luo ja käyää Nivalassa eläinlääkärissä. Sulolta ja Roosalta pitää ottaa vasta-ainetestit kesän Ukraina näyttelyreissua varten.
Tiistai-iltana Roylla on nosetreenit, keskiviikkona agitreenit Renen ja Riimin kans. Riimiki pääsee kolmen viikon tauon jälkeen aksaamaan ku juoksut on nyt loppunu. Torstaina Roosalla on nosetreenit.

Ilmosin myös Renen ja Riimin lauantain (11.3) seuran agikisoihin. Ehkä "hieman" jo jännittää valmiiks ku kepit on molemmilla mitä on. Renelle otin 3starttia ja Riimi korkkaa ekat viralliset kisat hyppyradalla. Agiradalle en tohtinu vielä ilmoa, sillä keinu on kesken.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti