Sivut

sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

K-PKK:n agilitykisatEilen aamulla klo. 8:20 auto starttasi kotipihalta Rene ja Riimi kyyillä. Suunnattiin KiltAreenalle, jossa agilitykisat. Ekana talkoilin maksi 3-luokan ajan ilmottautumisessa, kunnes koitti 1-luokan kisat.
Tuomarina kisoissa oli Katarina Virkkala. 1-luokan radat ei ollu helpoimmasta päästä, eli suoria ratoja ei tällä kertaa meille suotu.

Riimi pääsi korkkaamaan virallisen kisauran ja sai ekan oman kilpailukirjan. Renen olin ilmonnu kolmeen starttiin ja Riimin hyppyradalle. Keinu on vielä Riimistä jännä, joten agiradoille en sitä vielä halunnu kisaamaan.

Kisat alko hyppyradalla, jonka jälkeen B agirata ja A agirata. Maksi ykkösissä oli yhteensä 13 kisaajaa.

Renen hyppyrata meni muuten oikein nappiin, mutta 5vp keppien jälkeen ku lähetin Reneä putkeen ja Rene käänty muhun päin, josta tuomari otti kiellon. Nääki on niitä tuomarien makuasioita missä heidän raja menee. Omasta mielestä Rene ei ollu vielä niinkään lähellä putkea, että oisin kieltoa siitä antanu. Pikemminki varmisti multa, että ai tähänkö putkeen.
Riimin hyppyrata meni oikein nappiin, josta puhdas nollarata!

B agiradalla otin Renen kans riskin ja tein vaikeemmalta puolelta kepit. Kepit meni plörinäks ja siitä 5vp. Muuten oikein hieno koira ja rata. Oon nii tyytyväine noihi kontakteihin ♥

A agiradalla tapahtu jotai tosi outoa. Rene juoksi esteen ohi. Kahtoin vielä, että nyt se tulee putkesta, näytin esteen ja koira jäi selän taakse. Tästä radasta hylky.

Agilitykisojen tulokset
Rene hyppyradalta 5vp ja 3.sija, agiradoilta hyl, toiselta 5vp ja 2.sija!
Riimi hyppyradalta NOLLA, LUVA ja 1.sija!! ♥

Seuraavat kisat ois huhtikuussa. Täytyy toivua, että töistä sais kisapäivän vapaaks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti