Sivut

torstai 23. maaliskuuta 2017

Maaliskuun treenejä

Parit järkkärikuvat maaliskuun alusta, jollon oli vielä lunta kiitettävästi.

Nyt kuun loppu alkaa häämöttämään, lumet ruvennu pikku hiljaa sulaamaan ja lenkkireitit on aika liukkaat.

Roosa täytti 8.3 tasan 7kk ♥ puntari näytti sillon 18,5kg ja mittanauha korkeutta 52cm.

On tää neiti vain jo liikaa kasonnu. Mun rakkaus. Uskomattoman täydellinen koira juuri minulle. Mitä enemmän ikää tulee nii aina vain paranee :3  Maaliskuun aikana on treenattu säännöllisesti. Kaikkiin viikon treeneihin on päästy.

Kokosin treeneistä videoklimpin yhteen. Vähä liian pitkä siittä kyllä tuli.
Roy on nosessa taitava. Innokas etsijä, mutta etsii tarkasti. Merkkaaminen on edelleen hieman "rajua". Yritetty opettaa katsekontaktia minuun hajun löydettyä.

Roosa on nyt nosen jatkokurssilla. Neiti on nii pätevä. Ettii todella rauhallisesti ja varmasti. Ei häsellä yhtään. Neiti ku on yleensä semmone häslä nii tää laji on tuonu koirasta ihan uusia puolia esiin.
Vitsit sitä tunnetta ku kotiin tullaan treenien jälkeen ja lapsonen on ihan rättipoikkiväsyny, eikä levitä heti ekana lelukoria ympäri huushollia.

Tänään (23.3) Roosa sai opetella uutta hajua: laakerinlehtiä. Ihmeen nopeeta se hokas ja teki jo pari hyvää löytyä. Tästä se lähtee.
Käytiin tuosa kuun alussa Roosan kasvattajan Päivin ja koirien Roosan ja Sulon kans eläinlääkärin vastaanotolla. Koirista otettiin rabies vasta-ainetestit kesän ulkomaanreissua varten. Roosan veli on myös lähdössä reissuun ja kävi ottamassa verikokeen omalla paikkakunnallaan.

Sulolla oli riittävästi vasta-aineita, mutta sisaruksilla Roosalla ja Voitolla ei ollut.
Nyt tulevana maanantaina eläinlääkäriin otattaan rabies-rokotus ja noin 30päivän päästä uusi vasta-ainetesti. Toivotaan, että rokottaminen auttaisi nyt.Maanantaina (20.3) tuli käytyä Roosan kasvattajalla ja Roosa tottakai mukana. Roosa ja Sulo riekkuivat ja he on yhessä kyllä ko paita ja peppu. Kahveeta juotiin ja syötiin hyvää sapuskaa. On mun koiralla vain ihan loistava kasvattaja.

Roosalla on nyt taukoa näyttelyistä. Toukokuussa ikää on 9kk ja pääsee junioriluokkaan. Sillon näyttelyitä onki ihan kiitettävästi. Päivi ottaa Roosan Varkauteen mukaan ja toukokuun lopussa Helsingissä 2näyttelyä ja 25.5 Roosa lähtee kasvattajan mukaan Liettuaan. Vitsit mite jännää!!Tiistaina (21.3) Riimi kävi Himangan kirjastossa lukukoiraileen. Neiti on kyllä niin omassa elementissään ko laitetaan liivit päälle ja kui sen silmistä huomaa, että nyt on kivaa tekemistä tiedossa. Lapset luki kirjoja, Riimi sai rapsutuksia ja nukkui.

Tämän viikon treenit on nyt treenailtu ja viikonloppuna tiedossa töitä.

Maanantaina vapaapäivä ja eläinlääkäri. Eläinlääkäriin lähtee kaikki muut mukaan paitsi Roy. Jännä päivä tulossa. Oon jo monet yöt pyöriny ja miettiny tulevaa maanantaita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti