Sivut

torstai 20. huhtikuuta 2017

Riimin massu kasvaa ja muita kuulumisiaPitkästä aikaa ehein tulla blogiaki päivittämään ja tätä kirjotanki nyt parhaillaan puhelimella, sillä läppäri ei oo ollu kovin yhteistyöhaluinen.

Mitäs Riimille ja pentusille kuuluu?
Riimi voi oikein hyvin. Maha on pyöristyny kovasti, nisät turvonnu ja pentujen liikkeet näkyy hyvin.
Riimi syö tällä hetkellä 3krt/pvä ja nälkä ois jatkuvasti.
Tiineyspäiviä on nyt tänään tasan 57vrk.Viime viikolla Riimi sai vielä osallistua porukkalenkkeihin, mutta nyt kuljetaan enää vain oman lauman kans ja Riimi ei lähe pitemmille lenkeille mukaan. Neiti on päässy sukulaisille kyläileen ja nauttinu rapsuista.Pentulaatikko on laitettu vierashuoneeseen, kaikki tarvittava on ostettu ja nyt vain ootellaan. Töissä oon käyny ihan normaalisti. Ostettiin hyvä kamera millä pystyy seuraileen töistä, että mitä kotona tapahtuu. Helpottanu omaaki olua huomattavasti.


Eilettäin Riimi ehti jo vähä "säikäyttää". Töistä tulin kotiin, lähin normaaliin tapaan suoraa koirie kans lenkille ja lenkin jälkeen lauma sai jäähä vielä hetkeks ulkotarhaan, että sain siivottua kämppää.

Siivottua kämpän huutelin laumaa sisälle. Kaikki muut tuli paitsi Riimi. Huhuilin ja hetken kuluttua neiti tuli puuliiterin alta! Otin kengät ja lähin ulos. Puuliiterin alle oli tehty aikas hieno pesä. Riimi varmaan aatteli, että tänne hän ny sitte synnyttää ku oikia aika on :') jospa ei sentään.
Klo. 17 asti yö klo. 4 saakka Riimi oli todella levoton! Läähätteli kovasti ja ei tahtonu löytää hyvää asentua. Olin ihan satavarma, että nyt se synnyttää. Aamuyöstä kuitenkin klo. 4 Riimi rupes nukkumaan ja itellä herätyskello soi jo klo. 6. Voitte vaan uskua, ettei ollu kovin mehevä olo lähtä aamuvuoroon.


Aamuvuorossa seurailin kameran kautta Riimiä. Sielä se nukku ja vaihteli välillä asentoa. Klo. 13-14 välillä levottomuus alko ja kauhee läähätys. Soitin ystävälle joka käytti koirat ulkona. Riimillä oli tullu molemmat hädät ja vatsa oli löysällä.

Klo. 15 jälkeen olin itte kotona, lauman kans lenkki ja Riimillä vatsa taas löysällä. Päivä on menny suht kivasti. Välillä Riimi läähättelee enempi, mutta suurimmaks osaks nukkunu. Pentulootaa on myös petailtu.

Päivä kerrallaan, mutta eiköhän nuot kohta synny. Alkaa oleen jo aika tukalat olot mammakoiralla.


Mitäs muuta meille?

Royta kävi ihana Ida kotona hieromassa. Jumeja löytyi kiitettävästi, mutta kyllä herran oliki parempi olla taas hieronnan jälkeen.Roosa kasvaa ja aikuistuu. Hirvee karvanlähtö tällä hetkellä.

Nose workia neiti käy treenaamassa joka torstai. Kehitystä on ollu paljon ja laakerinlehteenki tutustuttu. Videoita on otettu, mutta koska kone ei suostu yhteistyöhön nii videoita on vaikia muokkailla.

Hakutreenejä odotellaan myös jo kovasti. 


Viime viikonloppu meni myös nopeeta ku Espoosta tuli vieraita. Äiti, isäpuoli ja pikkusiskot. Koirat sai kiitettävästi rapsuja ja nauttivat.


Roosa kävi myös ihmettelemässä Ohtakarissa jäärovia.


Mummulla ja pappalla pohjispennut on nyt reilu 3viikon ikäsiä ja voi jessus ne on sulosia. Kunnon sylikoiria, nii pörrösiä ja tuoksuvat hyvälle.


Rene pääs eilen pitkästä aikaa agitreeneihin. Kastroinnista selvitty, vaikka pakkohan sitä oli hakia ab-kuuri ko haava tulehtu. Viime viikolla kuuri loppui ja koira on ennallaan.

Vitsit miten kovasti Rene nautti treeneistä. Kepeissä tuli kämmejä, mutta ei anneta sen häiritä. Lauantaina ollaan menossa agikisoihin. Kepit jännittää, mutta me mennää pitämään hauskaa.

Renen saikun aikana halliin on myös laitettu keinonurmi ja hyvä nurmi oliki. Nyt kelpaa treenailla ja lelut ei likaannu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti